AJ KEĎ kurňa s enterom :. že tam mám jazvy od psa a táák, ale inak sú fakt fasa sfarbené , jak stena a moje pery.. som spokojná celkom, len neznášam, keď mi dakto zajebe, že až také velké jak černošky ... bo to zas až tak ne ... ale nevem, ešte sa nikto nesťažoval , inak sa neznášam ..
moju flegmatickosť a ku tomu, moju "schopnosť" odosobníť sa a pokiaľ ma nejaká vec trápi dokážem to stlačiť tak aby ma aspoň ako tak netrápila ja to nazývam uzavretie do krabičky ..
a neznášam to, že mam psychický blog voči telefonovaniu..neznášam zdvihnúť mobil niekomu až na pár výnimiek
a telo...asi oči veľmi sa mi páči farba, nechty a prsia no čo ale aj tie by som pozmenila ...inak teraz som v takom rozpoložení že aj sa mám rada aj nie.. hm..
Čo ja viem vyslovene že mám na sebe rada vlasy a potom možno oči a prsia... A z vlastností že sa moc a rada smejem.. ono to celé znie ako klišé ale je to proste tak ! a tak
čo sa týka povahy, to by bolo na dlho. a tela... momentálne sa mi páči všetko, ale to je výnimočný stav zmenila by som len asymetrické lýtka (jedno je hrubšie ako druhé) a obočie (bez farbenia by bolo takmer neviditeľné).
@ordinarygirl jj presne ale aj ked poviem nieco dobre na nich, tak obcas sa cuduju alebo to beru tak podozrievavo, lebo ja som fakt niekedy az moc uprimna
povacsine sa neznasam, no ked nad tym tak rozmyslam, nezmenila by som nic. vlastne hej, prilis huste obocie mam a srdecne neznasam to, ze mi vzdy vyrastie chlp presne uprostred nosa. radost vytrhavat.
a mozno by som si predlzila mihalnice
inak na sebe milujem moje ruky s uchvatne dlhymi krivymi prstami.
a povaha... cela som dokonala, no, tazko nieco konkretne vybrat vlastne uplne nemozne, mam privela dokonalych vlastnosti 8)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
takže časť tela -oči milujem na sebe (lebo mi ich každý vychvaľuje do nebies
a z povahy ,takmer všetko okrem stresovania a príliš veľkej citlivosti
Od hlavy až po päty.
Každý kúsok, každú čiastku, každú molekulu
» www.biggerbetterbeards.org/...
And after my beard following my penis. Because it allways brings me the time of pleasure, in bed of the choosen lady
And I'm really proud of theese two
-Seriously-
a neznášam to, že mam psychický blog voči telefonovaniu..neznášam zdvihnúť mobil niekomu až na pár výnimiek
a telo...asi oči veľmi sa mi páči farba, nechty a prsia no čo ale aj tie by som pozmenila ...inak teraz som v takom rozpoložení že aj sa mám rada aj nie.. hm..
a na mojej povahe nie je nič " milovateľné". žiarlivosť? závisť? zlomysleľnosť? naivita? to neznie ako odporúčací list.
a mozno by som si predlzila mihalnice
inak na sebe milujem moje ruky s uchvatne dlhymi krivymi prstami.
a povaha... cela som dokonala, no, tazko nieco konkretne vybrat vlastne uplne nemozne, mam privela dokonalych vlastnosti 8)