ja by som dal ze ten clovek dostane do ruky balik spagiet a povedia mu nahodnu hmotnost a on musi v momente tolko spagiet oddelit proste porciu ktora ma trebars 137 gramov, mal by nejaku malu toleranciu a musel by to zvladnut trikrat po sebe
alebo ze by mal nejaky vyber mineralok, povedzme 15 alebo 20 a musel by sa ich naucit rozpoznavat len podla chuti a v studiu by mu z troch naliali a musel by ich uhadnut
mna vždy fascinovalo hadzadzie basketbalovej lopty do koša tak že ho raz oboma rukami hodí pred seba, odrazí sa a musí padnúť presne do koša.. a v tom by spočívala ta súťaž...50 lôpt by bolo a človek by musel dat 10 po sebe do koša týmto spôsobom
tak ja dam este hadzanie roznych lopt do kosa basketbalovu, tenisovu, volejbalovu, golfovu atd., z rovnakej vzdialenosti, na kazdu loptu dva pokusy a aspon jeden treba premenit
@rebarboe@6 prihlasite sa cela rodina a ak vas vyberu tak k vam dojde stab, jednemu z vas daju takuto nejaku ulohu a poviete si ake veci by ste chceli dostat ak vyhrate. no a ten clovek ma na to tyzden aby si to natrenoval a cely ten tyzden nejak dokumentujete, kameru vam na to pozicaju. a po tyzdni to idete naostro predviest do studia a bud sa to podari a vyhrate tie ceny alebo nie a dostane aspon velku hromadu mineralky a moderuje to iveta malachovska
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
aj @9
ale mne nic nenapada