Ďakujem,že tak rýchlo odpisujete a ja osobne si myslím,že tá úprimnosť je veľmi dôležitá a tiež aj tolerantnosť... no a pokúsiť sa človeka brať takého aký je,aj s chybamy
ťažkéé...tých vlastností by malo byť viacej, určite však úprimnosť a dobrosrdečnosť... alebo to celé dať do jedného => ľudskosť (aj keď sa to dá ťažko charakterizovať ale dosť ľudí to už v sebe nemá
po dlhom rozmyslani som dosla na oddanost..asi to najviac..jednoducho si nesmierne cenim ked sa na mna niekto len tak nevykasle dokaze pomoct, proste je moj ozajstny kamarat..
len jedna sa nedá, momentálne ma najviac potešilo to, že niekto mi skutočne pomohol a môžem sa kedykoľvek o neho oprieť. Viem, že niekto tu je pre mňa.
mne sa zda divne ze vsetci ludia hovoria, ze chcu aby k nim boli ostatni uprimni...a potom ked im niekto povie pravdu do oci, tak sa urazia...mne sa to stalo ze som bola uprimna ku blizkym ludom a mi to da sa povedat znicilo jedno kamaratstvo ... zistila som teda, ze je lepsie nehovorit ludom zle veci,ale to uplne zjemnit,alebo vobec nepovedat ale paci sa mi na ludoch dobrosrdecnost, a to ked dokazu ludom pomahat
presne ako zakladatelka, uprimnost u mna vedie, a potom tolerantnost, ale ako uz povedala @orbitka123 tak je pravda ze zle veci ludia nechcu pocut, preto si treba vzdy zvazit mieru uprimnosti vzhladom k tomu aky vztah s tym danym clovekom mate, a ci on sam tu uprimnost pozaduje, ja ju pozadujem lebo aspon viem na com som
vazim si ludi,ktori sa dokazu vyjadrit,nehanbia sa za nazor a proste nezatlkaju. Netvrdia stale dookola ze im nic nie je,pritom su myslienkami uplne na inom mieste.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
alebo skôr otvorenosť a spoľahlivosť. Neviem...to sa nedá,že jednu.
A Dobrosrdečnosť, vernosť