Keby sa operátory zamerali viacej na iné značky a povolili ceny tak by ste neboli len NOKIA AKTýVNY treba si raz skúsit napr HTC a potom si odpovedať na otázku "Aku znacku mobilu povazujte za najlepsiu?"
NOKIA!!!!! Raz námjedna padla z druhého poschodia a ani sa nevypla!!!! NOKIA
Sony ericon je tiez v pohode kedze je to zasa svedska znacka ale vsetky sa mi zdaju najedno koleo...a anvyse poväčšinou maju to koliečko na ovladanie a to z duše nenávidím
kus od veci anketa... mozno ,ked si kupujes mobil,ale pre mna staci aby sa nim dalo volat,posielat sms, prehravat hudbu a fotografovat a ostatne je mi jedno
Jestli mám vybírat z těhle dvou, tak asi SE a potom Nokia.. Ale já mam spolužáka šílence a ten má asi 50 mobilů, 10 foťáků, 30 walk/diskmanů a hromadu MP3.. Takže těch dobrejch značek znám víc xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Sony ericon je tiez v pohode kedze je to zasa svedska znacka ale vsetky sa mi zdaju najedno koleo...a anvyse poväčšinou maju to koliečko na ovladanie a to z duše nenávidím
Ja mám hudobnú Nokiu 5220 (tuším a som v nebi
@6 HTC su PDA-cka pokial viem (asi aj MDA)
Ten nie je o nič lepší, akurát, že si v ňom môžem čítať knihy, čo na Samsungu nešlo...