To si presne pamätám; učiteľka povedala, že sa to máme všetci naučiť a každú hodinu si zopár (okolo 5) vezme. Tak som sa to naučila všetko tip-top, až na jednu slohu, predposlednú. Našťastie som mala toľko šťastia, že kým som to nevedela, tak ma nevybrala. No a potom, keď som to vedela dobre že nie aj odzadu, tak povedala, že už stačilo :´-(
dostala som 1 ale nie za dobry prednes to bolo na nič ale za to že sme si malý vybrať kusok ktory odrecitujeme a ja som si to zlepila nejako a dobre to vyzeralo...take ze z kazdeho odseku niečo ..tak aj za snahu
to som odpovedala vtedy z viacero vecí a do tej jednej známky mi zarátala aj báseň..a tú som tuším vedela, akurát ku koncu som nevedela posledné verše...
žiadnu bo som to nerecitovala, som bola v tedy chorá som mala tuším chrípku či čo a skoro 2 týždne teploty kol 39 tak som sa nechtiac z toho uliala a ani som sa to nenamáhala naučiť a potom jak som došla do školy učiteľ povedal že ak chcem môžem to ísť recitovať, ale ja som povedala, že radšej nie, ale to bolo ešte na základke...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov