bohuzial len smer ocne, presne toto sa mi stalo zaciatkom roka, niekedy je tak zasunuta pod vieckom ze ju nedas von, i ked mne osobne ju nenasli ani dvaja lekari tak proste som si vstepila do hlavy ze musela vypadnut, inak by ma jeblo
doktorka ti "preklopi" viecko (je to nechutne ale da sa zvladnut) a posvieti silnym svetlom a ak ju najde tak vyberie...
mna doktorka ucila ako si to vybrat ked sa to "strati" v oku ale je to dooost nechutne teda ale ako radi Will, smer ocne a zbytocne necakaj sama nevypadne
@hypnos Takze ty nepijes sladene napoje, vzdy sa 100% vyhybas umelemu sladidlu, vlastne ty budes chodiaca dokonalost asi. Sosovka je naozaj pchanie si umele sracky do tela, to dava logiku.
@hypnos Uz jej poradil typek hore, naco budem pisat to iste 2x???? Ale este ze tu mame ludi ako ty, aby nebola nuda, vsak? Ked nie vtipne aspon trapne, tlap tlap tlap tlap tlap tlap.... tlap...
@hypnos Kup si macku a daj sa na feminizmus, mas vlohy byt este vacsia pica. Hlavne sa ale distancuj od socialnych sieti, nech nenakazis aj normalnych.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
doktorka ti "preklopi" viecko (je to nechutne ale da sa zvladnut) a posvieti silnym svetlom a ak ju najde tak vyberie...