lol Ivanka ty si prvykrat ochutnala alkohol na 18te narodeniny ci jako saq mas len 3 roky po 15.... a nadavas tu ostatnym... sq sa ale trosku uvedom alebo sa citis na 30? potom by sa to dalo pochopit D .... aa inac vodecka vodka ze Soň?
no tak vy nechápaví ktorí sa tu ozývate kvoli mojmu komentu ako vidím tak vám nedoplo to že už tu zrejme každému vadí že každý deň aj niekolko krát tu niekto založí presne takúto istú anketu...a nalpšie na tom je že zakladatelia majú vždy 13-16 rokov,nie že by ich vek bol velmi podstatný na tom,ja som si samozrejme tiež pred 18kou vypila ale uznajte že tí dnešné decká+ alkohol nemá dobré následky a nevravte prosím vás že hovorím niečo zle
@27 ja som len vysvetlovala tým ktorým to tu nezapína a tak ja by som aj velmi priala tú otravu alkoholom deckám ktoré nepoznajú inú zábavu než každý piatok sobotu sa na sračky rozbiť tesco vodkou po uliciach a podobne
@sim1329 zacalo ti chutit po sobotnajsej noci? No mne chuut pivo najviac, potom vino a z tvrdeho je dobra vodka ale aj ostatne... a ta jahoda v tych moznostiach je najlepsia
@35 ako hento malo byt vtip ze im doprajes otravu alkoholom? no ty si mi velmi vtipna a ked ti vadi že zakladaju tieto diskusie furt tak naco sem chodis a pises tu o otrave alkoholom, o tom že by si im dala celoživotny ban a ešte o tesco vodke? ked mas daco proti chlastu tak tu chodit nemusis a co je natom take zle sa ist cez vikend rozbit po narocnom tyzdni v skole troska sa odreagovat?
mno tak, keď som bol mališký asi 13/14 začal som dávať citrusa toho so sa prepil a od 17 pijem zelený absinth samozrejme zapálený a red bull k tomu je fajn
Inač ludia zabudli tam dať BOROVIČKU a FERNET ... neoznačil by som ani jedno z nich .. pretoze PIVEČKO je už len raz pivečko to je proste šmak jak sa patri
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
aa chýba tam možnosť žiadny alebo nepijem
ináč nič