1) myslím, že to mlieko je stokrát lepšie ako mozgovomiechový mok stekajúci ti po temene hlavy, pretože tam maš takú menšiu dieru spôsobujúcu tú tvoju obmedzenosť
2) ja som neutekal, musel som len predčasne ukončiť návštevu, pretože som nedokázal pozerať na teba ako tam bezcielne sedíš a piješ sójový vývar
3) no dopadnem stále pevnými nohami na zem, prečo? pretože nepijem
ale vypijem prakticky všetko. len nemusím sirupy ako je becherovka, chutí to ako perníkové korenie, ble. A také tie sladké veci, že ríbezľová akože vodka, to tiež nemusím (pokiaľ to nie je absolutka).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a báj d vej, prečo si, marián, ty, zarytý puritán a abstinent nezahlasoval?
veď z toho liečenia ťa pustili pred mesiacom, mal by si byť už ako tak imúnny na otázky ohľadom chľastu a nebáť sa ich
1) ja mám na to vek, tebe ešte tečie mlieko po brade
2) mňa narozdiel od teba pustili, nemusel som odtiaľ utiecť
3) nevyskakoval by som s alkoholom, dobre vieme, ako stále dopadneš keď piješ
1) myslím, že to mlieko je stokrát lepšie ako mozgovomiechový mok stekajúci ti po temene hlavy, pretože tam maš takú menšiu dieru spôsobujúcu tú tvoju obmedzenosť
2) ja som neutekal, musel som len predčasne ukončiť návštevu, pretože som nedokázal pozerať na teba ako tam bezcielne sedíš a piješ sójový vývar
3) no dopadnem stále pevnými nohami na zem, prečo? pretože nepijem
ale vypijem prakticky všetko. len nemusím sirupy ako je becherovka, chutí to ako perníkové korenie, ble. A také tie sladké veci, že ríbezľová akože vodka, to tiež nemusím (pokiaľ to nie je absolutka).
....ále najlepšie je nepiť nič !...i taQ z toho nemáš nič ... iba ti je zle alebo ťa bolí hlava =P...