@schizoofrenik už mi fakt robíš nervy poprosím ťa nekomentuj nič odo mňa .. Sa čudujem že to tu ostatní vydržia s tými tvojimi trápnymi vtipmi a s tým oné šak sa nikto z toho nesmeje
podľa toho pri akej príležitosti nie? ak ste sa dávno nevideli ako partia, tak dáke víno alebo šampus.... alebo ochutenú vodku, tá má málo percent... napr. lemon, peach. prípadne odporúčam nejaký miešaný nápoj, napr. horkú demänovku s niečím, to je labuuužo
@mm47 neboj ja ťa mám len na terčoch k pištoli ale nie náhodou teraz sa na tom smejem a mám chuť niekedy fakt si dať ešte stroh ale len tak light lebo už nepijem!
pokiaľ sa idete čisto iba najebať tak ti stačí aj nejaký lacnejší chlast keď iba symbolicky pripiť volil by som niečo kvalitnejšie... a druh záleží od toho čo pijete
ak sa nechcete najebat, tak nejaké dobré sladké šampanské, 2-3, záleží kolko vás je
a ak sa idete najebať, tak nejakú kvalitnú slivovicu, gin a pod. lebo tie lacnejšie sú len alkohol+aróma to si rovno môžeš kúpiť najlacnejšuz vodku za 2 eurá a dosypať tam tang ako socka
ak sa nechcete najebat, tak nejaké dobré sladké šampanské, 2-3, záleží kolko vás je
a ak sa idete najebať, tak nejakú kvalitnú slivovicu, gin a pod. lebo tie lacnejšie sú len alkohol+aróma to si rovno môžeš kúpiť najlacnejšu vodku za 2 eurá a dosypať tam tang ako socka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
detský.
alebo @2
ale inšpiroval si ma odteraz vždy, keď sa budem chcieť stretnúť s nejakými kamarátmi tak založím diskusiu na internete že čo máme piť
so lame, so lame..
asi väčšina alkoholu má do 40%
Inač, ja sa práveže najviac smejem na schizoovych komentaroch
@heatrow Super vec
divim sa ze nemas na stene moju fotku a nehadzes do nej sipky za to ze som vymyslel taku blbost teda dufam ze nemas (ROFL)
...alebo potom @37
@pupu ma pravdu
a ak sa idete najebať, tak nejakú kvalitnú slivovicu, gin a pod. lebo tie lacnejšie sú len alkohol+aróma to si rovno môžeš kúpiť najlacnejšuz vodku za 2 eurá a dosypať tam tang ako socka
a ak sa idete najebať, tak nejakú kvalitnú slivovicu, gin a pod. lebo tie lacnejšie sú len alkohol+aróma to si rovno môžeš kúpiť najlacnejšu vodku za 2 eurá a dosypať tam tang ako socka
hmm ale keď do 40 percent tak si ju zriedte s vodou
a keď neviete piť tak nepite.