ty si student vysokej skoly? a pytas sa ludi co je praktickejsie pre teba? akoze v com sa tebe bude lepsie prenasat ten ntb?
..v igelitke. to ti bude pohodlne. fakt.
@Breadman rok som používal tašku. Nikdy viac. Ak maš 15,6" notebook tak to už určite nie. Ja som mal HP s napiču baterkou a tak som musel nosiť nabíjačku. Servus rameno. Kupil som si batoh a k tomu 13" mac. Oproti tomu HP ako keby som nič neniesol
Hlavne to ze Batoh je vacsi a ked si nebudeš davať pozor tak mozes niekoho s nim udrieť.
Taska cez plece je mala, mesti sa tam ntb a par zositou viac tam toho nedáš. Takze na co máš peniaze a podla toho ako budeš pouzivať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
alebo aj
..v igelitke. to ti bude pohodlne. fakt.
Do tasky hodim ntb (mam maly nastastie) nejaky ten rozok, zosit a pero.
Do batoha mi toho vojde viac a je praktickejsi, radsej nosim batoh. No niekedy ked som obleceny formalnejsie batoh k tomu neide proste
Taska cez plece je mala, mesti sa tam ntb a par zositou viac tam toho nedáš. Takze na co máš peniaze a podla toho ako budeš pouzivať.