Aký bol najnepríjemnejší pocit, aký ste kedy zažili?
Ja si pamätám, že keď som mala okolo 5 rokov, zubárka mi povedala, že sa mi iba pozrie do úst, ja som jej naletela a ona mi polhodinu vŕtala zuby...to bol asi môj najnepríjemnejší pocit, aký si pamätám...aký je váš?
najnepríjemneší pocit - no tak to mne sa stalo, že som 5 minút predtým ako som mal ísť na štátniciach pred komisiu zistil, že som si zabudol pripraviť obhajobu diplomovky. to bola čistá katastrofa, no nakoniec som to nejak zimprovizoval, ale len tak tak kua kua
Čo si pamätám, tak asi pred maturitou, to som bola s nervami úplne na konci...
A potom ešte pocit, keď idem z pohodlia domova niekde, kde to nepoznám, do "neznáma" (Írsko, teraz momentálne Plzen, v takýchto situáciach mávam strašný strach).
1) úzkosť, strach, depresie, samota - občas ma to prepadne a je jedno aký to má dôvod a vtedy je to fakt zlé
2) keď ma raz asi ako 10ročnú zaliala v Španielsku vlna a ja som sa nemohla nadýchnuť, vynoriť, proste nič, lebo ma to stále ťahalo späť do mora - na to fakt nezabudnem, ale aj napriek tomu more milujem, len som viac opatrná
3) tradične a klasicky - pásový opar - to bolo pocitov!!! a hlavne bolesti kua...
4) vždy po rozchode
5) čakanie na výsledky nejakých testov od doktora - to zo srdca neznášam.
a z týchto piatich si moc neviem vybrať, čo je najhoršie, ale asi to piate.
nejneprijemnejsi.. prestat doverovat cloveku, ktoremu som doveroval ci snazil sa doverovat uplne..
alebo mozne ked spominate zubarku, tak ked som mal 6 rokov tak si jedna myslela, ze su maju moje zuby a dasna zlatonosnu zilu a vrtala a vrtala a ked som plakal s ustami plnymi krvi poslala maminu von, lebo "ma rozptyluje" //mam pocit ze ta zenska ma tam uz potom nikdy viac nevidela//
celkovo neviem, ale napríklad , keď sa mi konečne sníva niečo zaujímavé, čo si aj pamätám, tak buď si tú najhlavnejšiu časť nepamätám, alebo sa tesne pred tým v tom sne čosi rapídne pokazí
Keď mi trebalo asi 4 hodiny na wc :/ u zubárky.. keď mi lepila strojček a on sa stále odlepoval a odlepoval a odlepoval a ja som nemohla povedať že potrebujem odísť D
Niektoré nepríjemné pocity, vlastne jedny z najnepríjemnejších sa spájajú s mojím mužom, lebo on je niekedy kokot. A potom mi nebolo všetko jedno, keď som dostala krámy, nemala som žiadne tampóny a bielu sukňu na sebe. Sprostý cyklus
ked som sa prebrala po operacii a bolo mi neskutocne hrozne, zistila som, ze z brucha mi trcia 2, nie velmi tenke, hadicky a mam asi 20 cm rez na bruchu...mohla som lezat len na chrbte, nemohla som pit a ani vankus mi nechceli dat...to bola strasna noc...od 3 som kukala na hodinky kedy bude 9 lebo mi daky typek povedal, ze o 9tej rano mi daju pit...a potom ma schladila sestricka, ze pit dostanem az 4dni
a jasne toto bol asi najneprijemnejsi pocit, takmer som zabudla...ked mi strcili hadicku cez nos do zaludka a ja som zvracala krv...
no ten najnepríjemnejší je vždy u zubárky a určite to bola maturita a skúšky v autoškole..nejak ma nenapadá nič..a ešte možno ked ma vyhodili naši za to,že som chodil s chalanom
No takychto zazitkov som mal dost... Neviem si teraz spomenut na ten najhorsi, no urcite viem, ze tie uplne najhorsie pocity boli v snoch. Ale aj najlepsie...
Najhorsi sen sa mi snival asi v 5 rokoch, a potom som sa bal este asi 2 roky po nom.
čo sa týka psychických problémov, tak to bolo prednedávnom... zistenie, že ľudia, ktorých mám strašne rada, rozumejú mi a majú so mnou vynikajúci vzťah, majú problémy so zákonom, neplatia nájom a hrozí im basa...
Ked som videla, ako sa moj pes raz smykol na streche a spadol dva metre dolu cez taku dieru v streche - to mi fakt nebolo vsetko jedno, naviac to bolo mojou vinou. Nastastie sa zvladol postavit, trochu otraseny, ale prezil to ani nemal nic zlomene, len som sa modlila, aby to prezil. Bol to maltezak, takze som sa najviac obavala vnutornych poraneni.. Uz je par rokov mrtvy - a hoci nie na starobu, tak aspon kvoli niecomu inemu.
Fyzicky: prepichovanie obrovského hnisavého neviemčoho na nose (môžu ma hodiť z idúceho rýchlika o stenu tunela, ale na nos nech mi nikto nesiaha)
Psychicky: mám milostivú dlhodobú pamäť, viem kedy, ale neviem už, o čo išlo. Ale bola som seriózne zrelá na sedenie za zamrežovaným oknom s rukami zaviazanými za chrbtom.
sonda v žalúdku... alebo náprava ramena som myslela že už mi ju amputuju... ouu alebo vyberanie 4 triesok spod nechta na chirurgii... neskutočná bolesť a žiadne umrtvenie... alebo naušnica zarezana v uchu takisto chirurgicky odstranene... hanba a stale som natrafila na toho isteho doktora ..
@flussica inac ano, som sikovny sportovec... ale tak sem tam sa nieco stane, no... ten pad zo skali bol na lyziach, ked som isiel mimo zjazdovky freeride, a som videl, ze predomnou je vysoka skala, a som sa tam bal skocit, tak som zastavil, lenze tam bola zrazu hola skala, a po nej som sa smykol, az na jej okraj, a velmi hlboko som zletel dolu, na stastie do hlbokeho snehu, tak sa mi nic nestalo... A to s tym plynom bolo v jednom podniku, kde som s kapelou hral svatbu, im tam cez neake potrubie unikal oxid uholnaty...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
@mrnesmely a o čom si mal diplomovku?
môj najnepríjemnejší pocit bol, keď ma v tretej triede spolužiaci skoro utopili v umývadle ja som si naozaj myslel, že nadišla moja posledná chvíľa
A potom ešte pocit, keď idem z pohodlia domova niekde, kde to nepoznám, do "neznáma" (Írsko, teraz momentálne Plzen, v takýchto situáciach mávam strašný strach).
2) keď ma raz asi ako 10ročnú zaliala v Španielsku vlna a ja som sa nemohla nadýchnuť, vynoriť, proste nič, lebo ma to stále ťahalo späť do mora - na to fakt nezabudnem, ale aj napriek tomu more milujem, len som viac opatrná
3) tradične a klasicky - pásový opar - to bolo pocitov!!! a hlavne bolesti kua...
4) vždy po rozchode
5) čakanie na výsledky nejakých testov od doktora - to zo srdca neznášam.
a z týchto piatich si moc neviem vybrať, čo je najhoršie, ale asi to piate.
alebo mozne ked spominate zubarku, tak ked som mal 6 rokov tak si jedna myslela, ze su maju moje zuby a dasna zlatonosnu zilu a vrtala a vrtala a ked som plakal s ustami plnymi krvi poslala maminu von, lebo "ma rozptyluje" //mam pocit ze ta zenska ma tam uz potom nikdy viac nevidela//
Psychicky - tak ako píše @johnysheek
zatial jeden z najneprijemnejsich pocitov bol ked sa dialo nieco zle a nemohla som to nijak ovplyvnit
no ale inac ti zubari su tiez celkom drsni niekedy
@mrnesmely no uf, na to sa veru nechytam
Uplne mi to zmenilo postoj k zivotu.
Najhorsie je, ked sa musi stat nieco strasne , aby ste si uvedomili co vlastne mate a preco tu vlastne ste.
sklamanie v tom koho najviac milujem...
ked som sa prebrala po operacii a bolo mi neskutocne hrozne, zistila som, ze z brucha mi trcia 2, nie velmi tenke, hadicky a mam asi 20 cm rez na bruchu...mohla som lezat len na chrbte, nemohla som pit a ani vankus mi nechceli dat...to bola strasna noc...od 3 som kukala na hodinky kedy bude 9 lebo mi daky typek povedal, ze o 9tej rano mi daju pit...a potom ma schladila sestricka, ze pit dostanem az 4dni
a jasne toto bol asi najneprijemnejsi pocit, takmer som zabudla...ked mi strcili hadicku cez nos do zaludka a ja som zvracala krv...
a ešte raz, ke´D som si myslela,že ma sleduje horácio, lebo sa mi snívalo,že som zabila a upiekla malé ufónske decko.
Ale pocit?
Ja len neznášam pocity úzkosti a zúfalstva, keď mám taký chvíľkový pocit, že fakt neviem ako ďalej...
Najhorsi sen sa mi snival asi v 5 rokoch, a potom som sa bal este asi 2 roky po nom.
Psychicky: mám milostivú dlhodobú pamäť, viem kedy, ale neviem už, o čo išlo. Ale bola som seriózne zrelá na sedenie za zamrežovaným oknom s rukami zaviazanými za chrbtom.
1- kopnutie do gulí
2- vybitie dychu (nenavidim to)
3-zlomena noha
4- ked rano vstaneš po nejakom žúre a nevieš čo si robil
5- ked ta nehá frajerka a to ráno potom ked sa zobudzas z nádejou ze to bol len sen
6- pocit pehry :/
a dalej uz neviem