Pre mna bol oto 2008 ten najlepsi co zatiel pripravili!!!Napriklad tie dve scenky co bola jedna na nomináciu herca a druha na nominaciu herecky!!!Sak to akoze sa odohravalo pred vybuchnutym narodnym divadlom.Jaj ten Kroner musel dat ota Mastalirovy a poto
Mne sa asi viac páčil ten čo bool minulý rok. Teraz to bolo také "umelejšie" a aj scénky boli lepšie minule. Ale aj tak to je jediný galaprogram na úrovni a je super!
Taketo veci som nikdy nesledovala az tento rok tak to neviem porovant ale celkom sa mi to pacilo az na to ze kuli si isiel zapalit ked si mal ist pre absolutneho ota
@5 Co sa tika kulyho tak je to hotova zahada!!!V spravach hovorili ze mal nejake rodinne problemy a ma problemy aj v jeho skupine!!!A potom hovorili ze vraj v noci ho chytili policajti a zistili ze ma jedno promile v krvi takze asi sa isiel opit!!!
nepozerala som, viem ze absolutneho slavika ziskal Kuly a to ma dost znechutilo. keby pred par rokmi, nic nepoviem ale sak to co teraz desmod produkuje je hroza
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
mali to radšej urobiť klasicky, než tak nasilu zaujmave...oničom