@midnight
ani ja si nepamätám ako som z bratom na jeho svadbe zobrali dve fľaše vodky a na dvore sme ich vypili za 5 minút
liali sme to do seba ako vodu
tak to potom s nami vyzeralo
Moc si nepamätám ... Vypil som napr. sám fľašu ginu, to mi moc dobre nebolo... To bolo ale vypité v rýchlosti, v priebehu 24 hodín som určite niekedy vypil aj viac
fuu to bolo davno co som zvykol vypit tak poviac ale myslim ze asi najviac raz na chate. pol litra hruskovice a 10 velkych plechovkovych heinekenov behom hodinky az hodinky a pol. potom si pamatam ze mi bolo dost nachuja a hovoril som si standardnu frazu ze uz nepijem ktora bola aj tak len proforma. co som ale spravil najvacsiu kktinu a preto mi bolo horsie ze som cely den skoro nic nejedol lebo ma bolel zaludok a pil nalacno mladicka hlupost no
Niekoľko pandúrov (3/4/5?) a cca pol litra tatranského čaju (možno aj viac). Tak zle mi hádam nikdy nebolo. Som prespal snáď 20 hodín vtedy a to som mal ešte v sebe toľko chochmesu že som sa o šiestej ráno zobudil a šiel som umyť záchod ktorý som ogrcal všade naokolo.
3,5 dcl vodky Nicolaus "brzdených" pivom 5dcl. - Vypité za 20 minút, o chvíľu na to asi 3 deci červeného vína. Dokopy vypité asi behom 40 minút. ale v podstate je to aj môj rekord za 24h, nepredpokladám že by som ten deň ešte niečo iné pila potom jak mi bolo zle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ani ja si nepamätám ako som z bratom na jeho svadbe zobrali dve fľaše vodky a na dvore sme ich vypili za 5 minút
liali sme to do seba ako vodu
tak to potom s nami vyzeralo
Už ale nepijem
a asi keď došla sesternica z usa, bola na slovensku menej jak 24 hodín a už druhý raz bola opitá, a ofkors sme pili spolu, to bude asi ono
ale to bolo v casovom rozmedzi od 09:00 do 05:00