isli sme pustat rakety piratov a tak a vedla nas stala skupinka ludi a zrazu jeden isiel daleko niekam zapalil to a o minutu to bola rana jak TNT =D osvetlilo vsetko a rana jak z dela =D neviem co to bolo ale vydesilo ma to =d
naviac ma poznacilo ked kamarat strielal z pistole svetlice a nepocula som nic asi minutu a potom dalsi hodil nieco na balkon a ked to vybuchlo tak vsetci sa zacali dusit a kaslat a vybiehat do druhej izby
no môj zážitok bol asi taký, že sme boli s kamarátom na pohotovosti, pretože na námestie prišli hailujúci náckovia "white power" a natrhli mu ucho. len tak. policajtov ani nespomínam.
keby to bol jeden zážitok ten večer bol komplet celý zážitkový poviem k tomu asi len toľko, že sa nás prišli pýtať, či sme fajčili trávu a chceli nám dať fúkať, v skutočnosti sme však boli úplne triezvi, akurát s brutálne šialenou náladou najlepší Silvester
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
boze,ale strasne sa mi pacil
Až na to, že chalani sa statočne opili... :/ Ale baby sa vedia zabaviť aj bez chlastu...
najhorší silvester, aký si pamätám.