Najčudnejší? Neviem či to sem môžem napísať pretože to bolo naozaj strašné! Dej sa odohrával v časoch keď ešte žili neandertálci Nechcite vedieť čo zo mnou tí robili!!
A to už ani nehovorím o sne v ktorom účinkoval aj Mečiar
Asi najdivnejsi, ked som si vsimol ze mam na prste nejaky jebak alebo co, a zacnem to vytlacat a z toho zacnu liezt chlpate noziska, a z toho prstu vyleze asi 20 cm pavuk .. a potom ho nahanam z krabicou po izbe aby som ho chytil...
tak mne sa vzdy aspon raz do roka sniva ten isty sen.. ma nahana vlciak a ked je uz velmi blizko pri mne, tak ja vzlietnem a uletim mu.. akoze netusim co to znamena.. ale je to divne .. a dost
no wewo sa neposer, keby si tu nesedel od rána do večera niekoľko rokov v kuse určite by to pre teba nebola otrepana tema, hlavne ako sa tu minule nadávalo na to ako sa ľudia nevyjadrujú k téme, a minule si stukal že by si sa chcel stať adminom
Môj najčudnejš sen aký som kedy mala bolo keď som sa vo sne stretla so svojimi mŕtvymi príbuznými a oni ma zaviedli k jednému hrobu, keď som si prečítala meno tak som sa zdesená zobudila... Bolo to moje vlastné meno. Bol to ten najhorší sen, aký som mala...
kopec ich je, ale taký fajný sen som mala, že som v inom svete, na takom festivale, prostredie bolo nádherné ako anglický vidiek a starý veľký mňam mňam dom, v ktorom som sa potulovala a zbierala veľké farebné fazuľky, aké sú v HP hre, a keď som vyšla von, kde bol taký trh, zajasala som, lebo vonku boli tiež fazule a väčšie!!!
no tak praave dnes bol doost zaujimavy sen az ma zamrazilo...s byvalym... chrozneeee... aale zboznujem ked lietam, raz som lietala v noci testne nad dialnicou...vsade svetlaaa autaa ....paraaada
Mne sa casto sniva ze sa milujem s nejakym chlapom s kozou briadkou s turbanom na hlave a v lakovanych topankach a ked mu poviem aby aspon pri sexe ich vyzul zacne sa rehotat a nadavat mi do kuriev...
Ja mám dosť halucinogénne sny napríklad sa mi sníva , že ráno vstanem umyjem sa oblečiem a idem do školy posedím na prvej hodine dačo počítam začnem sa aj v tom sne učiť no zrazu vybehnem z triedy a nahnevaný na seba kričím ´´si normálny vráť sa do školy´´ no a v tom sa zobudím je po 10 a ja som totálne zaspal do školy. Ale najradšej mám také sny kde viem že je to len sen a v tom sne si robím čo chcem možno to zni morbídne ale najradšej zabíjam ľudí alebo skáčem z panélakov samovražedné skoky na hlavu.
mne sa asi 3krat snivalo ze jazdim na aute a nwm soferovat a bojim sa ze narazim dnes sa mi napr sniwalo ze do mna kamosky hadzali loptu vyrobenu z bryndzovej pomazanky
no napr dnes sa mi snivalo ze zo mna taky dvaja stari chlapi robili figurinu.najprv ma namalovali na bielo a potom zapiekli.bolo to priserne, zobudila osm sa s placom a krikom. ale zobudila som sa prave vcas, ked ma isli dat do pece...ale bol to hrozne zivy sen
mne sa casto sniva ze odniekal padam a padam strasne dlho a ked uz som skoro na zemi tak sa zobudim.....je to strasne....ale toto sa mi snivava velmi casto.....
Mne sa snivalo, ze mi kamos dosniesol japonsku malu suku jebacku aby som ju pretiahol, ale povedal ze ma 100 rokov a ma vela plastickych operacii za sebou tak preto tak dobre vyzera a ja ze mne to nevadi a ked sa uz islo nato tak som proste nemohol bo mam priatelku a ja som jej to nedokazal spravit tak som japonsku gejshu 100 rocnu poslal do pice
najčudnejší bol, keď lekári objavili novú metódu liečenia neliečiteľných chorôb, ktorá spočívala v tom, že si bolo treba odrezať hlavu a želať si, aby vám narástla nová.Tá narástla a vy ste vyzdraveli. Presne toto aplikoval môj brat, lebo mal rakovinu alebo čo. No a ja som mu závidela a napriek tomu, že som bola úplne zdravá (fyzicky , som sa rozhodla si odrezať hlavu. A presne si pamätám, ako som stála v našej starej obývačke pri videu, pod ktorým bol žltý obrúsok a rezala som. Vtom došla mama, že:
"ukáž, zle to režeš!"
No a potom mi začala rezať hlavu ona a to tak, že cez krk, a keď jej na konci ostal kúsok kože, tak ju nerperezala, ale šla okolo celej hlavy, zrezala mi kožu odvšadiaľ, odrezala ksicht a až potom dokončila dielo.
Ráno ma mama musela dosť dlho ubezpečovať, že by mi to neurobila, aj keď veta "Zle to režeš!" ju tak rozosmiala, až jej tiekli slzy
mne sa snivalo vcera ze mi uprostred pisania pisomky z fyziky spoluziak vytrhol test spod ruky ze si potebuje nieco opisat a nechcel mi ho vratit a ja som dostala uplny zachvat ze to nestihnem dopisat ale on mi to nechcel dat stale tak som sa rozrevala strasne a uplne som po nom vrieskala a on sa mi len smial.. nakoniec som mu to nejak vytrhla a pokracovala som v kresleni nejakych babatiek tam.. uz mi sibe z tej skoly..
Mna skoro jeblo ked ma nahanali danovnici ze som nezaplatil danove priznanie a ze dostanem pokutu az mi kokot odtrhne. Potom ma chytili a mlatili kufrikmi.
ja som mal dvakrát pár dní po sebe hnusnú nočnú moru :' Prišiel som v tom sne do školy, a tam som zbadal kamošku jedného chalana, ktorého tajne hroozne chcem, ako drží v ruke nejakú fotku. Prišiel som za ňou, pozrel som na fotku a na nej bol ten chalan, a v rohu fotky bola čierna páska!! :' disappointed: Bežal som do šatne a na moju kamošku, kt. ptm prišla, som kričal, že už nemám pre čo žiť :/ ......straašný sen
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
A to už ani nehovorím o sne v ktorom účinkoval aj Mečiar
mne sa minule snívalo že som kričal na mamu
Vampire Chase
Vampire Chase II
a bude aj trojka?
ze trilogia
aale sa mi uz par razy stalo ze som sa skoro rano zobudila zo sna so smiechom...a potom som sa na tom sne smiala cely den
to budem taká nezodpovedná matka?
a ešte že som porodila malé prasiatka
najprv velka svina,potom hady potom pavuky potom chrobaky proste fuj ...
a potom ešte ten dnešný
"ukáž, zle to režeš!"
No a potom mi začala rezať hlavu ona a to tak, že cez krk, a keď jej na konci ostal kúsok kože, tak ju nerperezala, ale šla okolo celej hlavy, zrezala mi kožu odvšadiaľ, odrezala ksicht a až potom dokončila dielo.
Ráno ma mama musela dosť dlho ubezpečovať, že by mi to neurobila, aj keď veta "Zle to režeš!" ju tak rozosmiala, až jej tiekli slzy
A to mam len15. Boze co zo mna vyrastie.
Psychac
Inak sa mi velmi casto sniva, ze idem dolu schodmi a zrazu zle slapnem a padam niekam do prazdna.