Ja si ani neviem na žiaden taký teraz spomenúť... Asi za mňa všetky robí moja mamka, pretože stále keď s ňou niekam idem, spraví takú fatálnu blbosť, že niekedy neviem, či sa mám smiať, alebo až plakať....
@star17 asi to poznajú všetky holky, minule mi kamoška hovorila, že keď bola s mamou v jednom obchodnom dome, tak sa čudovala, či jej mama nevidí pred seba, nestihla ju ani upozorniť a nasmerovala si to rovno do plexiskla
ked ma došiel pozrieť jeden kamarát na narodky.ja som z toho bola taká nervózna,že sa mi ruky totálne triasli a keď som nalievala,tak alkohol som všade porozlievala po koberci. každý vedel prečo! som sa hanbila jak pes.
mal som nick zajko30 a ten kokot kolini mi ho zmazal, tak som si spravil druhý zajkousko,,,,,,,,,a teraz akože čo, sa mám niekomu isť prosiť o dovolenie, že som si ho stvoril????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Ja si ani neviem na žiaden taký teraz spomenúť... Asi za mňa všetky robí moja mamka, pretože stále keď s ňou niekam idem, spraví takú fatálnu blbosť, že niekedy neviem, či sa mám smiať, alebo až plakať....
nechápem o čo tu kráča?!
mal som nick zajko30 a ten kokot kolini mi ho zmazal, tak som si spravil druhý zajkousko,,,,,,,,,a teraz akože čo, sa mám niekomu isť prosiť o dovolenie, že som si ho stvoril????
filip
ty ehm trdlo ! nesmej sa