Siemens, dost velky s antenou a uzulinkym ciernobielym monitorom...a bolo to uz velmi davno, viem ze vtedy este strasne malo ludi pouzivalo mobily, vsetci si ho obzerali ako kus meteroritu ci coho
najlepšie staré mobily sú nokie, teraz už to tak neplatí ale ta Nokia, tušim, 3310 v komente predomnou je naozaj nesmrtelna a tá hra "space impact" je famózna :d
@takzvany si trapny alebo trapny? co si tym doriti dokazujes? Sory ale uz mi vadi ze v kazdej ankete musis dat neaky link ze to tu uz bolo. Naco?!?!?!? tym akoze chces povedat ze je to trapne a ma sa to mazat? Sere ma to hrozne!!!!
no bol to taky tmavomodry sagem, nieco ako vyklapacka ale ta dolna cast,,vyklapacky,, zakryvala len tlacitka Bol veeelmi maly na to ze vtedy boli take tehly a mal antenu
som ho dostala asi ked som mala osem taku motorolu obrovksu bielu..vyzerala tak trosku ako vlozka nikto iny v mojom veku vtedy nemal mobil tak mi pravidelne prepadal kredit
citim sa stara:p mobily ktore sem pisete som bud mala ako niekolke v poradi alebo som ich zazila az neskor vo svojom mobilovom zivote:p mojim prvym mobilom bol ...uz ani neviem.
Druha bola Nokia 3310, potom Siemens C35i,potom Nokiaaa...hm nejake dalsie cislo:p a po nej prisiel Sagem myX-7 a tuto tehlicku mam doteraz:p
ja som mal nokiu prvy mopb pred 6 rokkmi a nebola to az taka tehla ako osm videlahore ale bolo dost vleke a hlavne farebne seci mi zavideli :d ale bolo to dako na sr dosatne mno neviem ako a aradsej ani nechcem vediet:d ale mal osm ho dva mesiace a potom si ho oco zobral radsej aybs som ho nestratil..
Na môj prvý telefón si pamatam celkom presne kupil osm ho zdruhej ruky , od kamarata , vtedy za 2 000sk bolo to hrozne davno a bol to model siemens c25 este ho mam kdesi v skrini a poviem vam ze s ziadnym telefonom som nikdy nebol taky spokojny ako s c25kou hh je to sranda ale hej rad na neho spominam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
upokoj sa. nič si tým nedokazujem.
iba zakladateľovi témy ukazujem dalšie diskusie, kde si môže prečítať názory na danú tému
Druha bola Nokia 3310, potom Siemens C35i,potom Nokiaaa...hm nejake dalsie cislo:p a po nej prisiel Sagem myX-7 a tuto tehlicku mam doteraz:p
Len s tym, ze bol fialovy