Takže, výzorovo, mal by ma fyzicky priťahovať a aby som si sním vedela predstaviť aj intímne veci....
A povahovo proste aby bol už asi kus životom prefackaný a skúsil ma pochopiť, rešpektoval to aká som, a že psycha je môj druhý domov v podstate, aby mi vedel alebo sa snažil pomôcť keď mi je zle. A myslím, že som takého človeka aj našla
čo sa výzoru týka, sú síce typy chlapov, ktoré sa mi páčia viac, ale na výzore fakt nezáleží...ak by som sa do neho zaľúbila, aj tak sa mi zákonite zapáči...mno a k tej povahe...mal by byť blázon, ale nie väčší ako ja...mali by sme mať samozrejme niečo spoločné, ale nie všetko...nemal by byť lepší vo veciach, ktoré milujem a v ktorých som dobrá ja...mal by vedieť byť tak trochu ako dieťa v tej správnej chvíli, byť hravý a energický, ale v správnej chvíli by mal vedieť byť aj zodpovedný, spoľahlivý... proste byť dospelý...mal by sa so mnou dokázať hádať o sprostostiach (samozrejme, len zo srandy) a vzťah s ním by mi mal dávať pocit slobody a nie záväzku...a tiež by mal aspoň trochu chápať moje myslenie, čo je síce ťažká úloha, ale nie nezvládnuteľná
Ak by som ti mala poradiť, tak sa na nič nehraj. Buď pozorný a počúvaj čo ti hovorí. Síce neviem aký si typ chalana ale mňa by zaujal jednoznačne vtipný a veselý chalan. Mohol by viesť aktívny život napr. športovaním, k tomu patrí tak troška pevnejšia postava. Mal by ma vedieť niečim zaujať, keby som sa na neho pozrela, nebol by obyčajný chalan akých stretávam bežne. Určite by nemal fajčiť a piť len v norme, nie piatkové alebo sobotňajšie večery, a predvádzanie sa kto je väčší frajer. Mohol by mať v hlave niečo viac ako len hlúpe myšlienky a nechápavé správanie...
Aj tak, keď sa niekto zamiluje vôbec nezáleží na tom ako kto vyzerá a čo robí... láska si nevyberá...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a k téme ... tak ako vyzerá
to je on. a povahovo. inteligentny, fajny zmysel pre humor, sportovec vyhodou neviem nenapadaju ma teraz vsetky
A povahovo proste aby bol už asi kus životom prefackaný a skúsil ma pochopiť, rešpektoval to aká som, a že psycha je môj druhý domov v podstate, aby mi vedel alebo sa snažil pomôcť keď mi je zle. A myslím, že som takého človeka aj našla
-starostlivý, vtipný, inteligentný, rozkošný, dokonalý = ako @chevro ...nebudem tu zas všetko vypisovať ...
a na druhom mieste je : Adam Brody
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Aj tak, keď sa niekto zamiluje vôbec nezáleží na tom ako kto vyzerá a čo robí... láska si nevyberá...
Zenske potrebuju chlapa ktory ma a idem to pocitat,mozno tu budm do rana nad tym sediet)
1.BMW najnovsie z roku 2011
2.Na konte plno penazi tak okolo par milionov
3.vlastnu villu,3 zahrady
4.vlastne letisko,garaze,auta
a neviem este co..no zenska kuka len na majetok.
a custe vy flandre