môj priateľ má v ten deň narodeniny, takže jemu narodeninový darček, a on má rád len praktické veci (žiadne červené srdiečka alebo čo), tak gél na holenie a AXE deodorant
ja mám s praiteľom už druhý valentín. Vlani sme si nič nekúpili a tento rok sme sa dohodli, že to bude rovnako. Nemusím sa trápiť vymýšľaním darčekov a podporovať tento "umelý" sviatok
to tu ide byť faKt zaKaždým 2 týždne pred valentínom Každý deň založená aspoň jedna anKeta o darčeKoch priateľovi na valentína? mne to už lezie hore KrKom :/ boha ty s ním chodíš NIE MY Kedy to Konečne zaKladateľKy podobných disKusií pochopíte?
@5 nika42 ked @tomas zablokuje debaty s nazvom valentin lebo aj mna to sere riesim to bud s kamaratmi alebo milou takze neriesim tieto debaty a ankety...
nic. Valentin je stupidny komercny sviatok, pomocou ktoreho obchodnici tahuju od ludi pezniaze a vyzera to tak, akoby si si na svojho najblizsieho mala spolmenut len jeden den v roku, co je blbost...
Freedomko to je dobre ze ty sa o tom bavis s kamosmi a milovanou ale ked mas kamosou debilov a milovana sa chce prekvapit tak to hladas na nete ne pochybujem ze niekto by isiel za rodicmi (cest vinimkam)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
» www.edarceky.eu/...