Hnedé vlasy a hnedé oči sa mi páčia Ale úplne namäkko som z kombinácie blond/špinavý blond a zelené oči Pravdepodobne preto, že také mám ja Ale vo všeobecnosti mi je to úplne ukradnuté, hlavne, že nejaké vlasy má
no asi najviac spinavý blond,kratke huste strapate vlasy....a hnede oci.....ked tak nad tym premislam .....paci sa mi vsetko okrem dlhych vlasov
a este sa mi paci taky uplne kratky zostrich(skoro naholo) ....to sa mi tiez strasne paci....tieto dva "varianty" sa mi pacia najviac.......ale som len pubertacka nabita hormonami takze teraz mi pripada sexi vsetko ....ale tieto dva najviac....takze opytajte sa ma za 5 rokov
mezomus, keby tak mali este o dakych 10 rokov viac, tak ano
cierne ci hnede vlasy..len nech su dlhe a chalanovi sa to hodi co je dost haluz, lebo moj drahy nesplna (az na svetlohnedu farbu vlasov) nic z tohto kriteria
akože.. ja toto nepoviem, lebo si jeden celý život myslí, že je na vlasatých a zrazu sa posledné mesiace venuje holohlavcom. ja sa ani v tomto neviem presne vyjadriť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
ale cierna ma nieco do seba
úplne vážne.
@grietusha tak taky @mezomus musi byt ideal krasy D
a este sa mi paci taky uplne kratky zostrich(skoro naholo) ....to sa mi tiez strasne paci....tieto dva "varianty" sa mi pacia najviac.......ale som len pubertacka nabita hormonami takze teraz mi pripada sexi vsetko ....ale tieto dva najviac....takze opytajte sa ma za 5 rokov
NA tu sú tie vaše ideálne kúsky!
cierne ci hnede vlasy..len nech su dlhe a chalanovi sa to hodi co je dost haluz, lebo moj drahy nesplna (az na svetlohnedu farbu vlasov) nic z tohto kriteria
Také, jak má prvý z @35 alebo aj tretí..
@n0win0u nehovor mi, ze mas na tej fotke tricko Machine Head!
@h8u dám ti číslo na nich?
btw: tá kapela už dávno neexistuje(v hentej zostave).
@mezomus booha ty sem hentaku fotku jebnes, ty mameluk mutantsky primitivsky ufonsky zhovadilec nepricetny !!!
@transplantovana aj tak maju vsetci hole hlavy