a neda sa to klasifikovat,je to individualne kazdemu sa pacia ini..a napriklad ja som si povedala,ze nechcem blondaka...a ako som skoncila?s blondakom ale neslo o vyzor,zamilovala som sa...povaha,rec,oci,....
jaaaj este tak celkovo k teme. aki? noooo musi mat charizmu, nieco co z toho muza vyzaruje co ma zaujme, romantik aj prasa vyzor az tak mne na nom nezalezi,raz som povedala ze ja mam len tri kategorie chlapov ktori su okolo mna 1. divni 2. slizki 3. ini cize moj vkus je taky mam rada vyssich chlapov , nesmie byt idiot, musi vediet ustupit ale aj si stat za svojim, co ja viem? je toho aj dost, sportovy typ nemusi byt vobec. ide o to ako sa prezentuje vonku aj v sukromi,. aaa je toho vela. proste chcem svojho
inteligentny, tolerantny a uprimny co sa tyka vlastnosti..a vyzor? skor tmavsie typy( nemyslim pokozku, ale farbu vlasov)..ziaden kulturista na takych sa ani pozerat nemozem... uplne normalna postava a ne nejaky umely Ken normalny chalan...
@holyknight co sa ti zas nezda hej nepoznas take slizke typy? ze proste kuknes ze boze ten je slizak no to marttina moze ale pozor! slizak s charimou!!! rofl
@24 to je dobra blbost co si napisal. asi mas nejaky komplex lebo co chlap nemusi mat plnu penazenku aby zaujal zenu ak to ovsem nie je nejaka pica. ale kvoli tomtuo sa budu aj tak pohlavia stale hadat tak co ? su zlatokopky a su aj normalne. len vy ste asi taki jebli ze si vyberiete vzdy zlatokopky lol.... a okrem toho ak aj ma chlap peniaze a vztah je klietka, hoc zlata, stale je to klietka
@33 aj take su ale o tom chlapi mlcia. ze? su ticho lebo to by nevyznievalo dobre. radsej sa bude nadavat na zeny ake su zlatokopky a ze chlap ich ma zivit a starat sa o ne. su zeny co maju peniaze vedia si ich "zadovazit" resp zarobit a na take idu chlapi tiez
hej ale taka urcite (aspon ak ma kusok rozumu v mzogu) netuzi po tebe neber to osobne holy ale su zenske co vedia zarobit peniaze a fakt ot maju v hlave vymetene hladaj mozno najdes
Usmev, ten ako prvy, proste, ked sa mi dokazu z usmevu dotycneho podlomit kolena, je to velmi dobry znak A potom oci A na zvysku nezalezi, proste, vsetko mozne od ciernovlasych po blondiaka, od ciernookych po modrookych...
najlepsi su supermani xD xD xD spidermani xD a batmeni xD
ale ked uz hovorime o ludoch xD hm niekto ako Philipp Karner alebo Keanu Reevs x) xD xD xD
ale ked sa vratim na zem xD
tak niekto kto ma krasne ocka x) ironicky no neurazajuci humor x) a prijemny hlas xD
xixi xD no vpodstate je to sumafuk xD ak ma ten cloviecik srdiecko na pravom mieste x)
@42 suhlasim
a ma fascinuje ako kazdy opisuje vyzor...
co ja viem zaklad je aby bol vtipny a romantik
a mnooo hej vysoky dlhovlasy peknooky a s krasnymi vypracovanymi ramenami nech vas ma jak objat...no prosto moja macicka
Mnooo... toto je ftipnaaa tema Mno taq sibnuty, uprimny, haluzny, mal by vedet dobre papulovat, robit hovadiny a mohol by bit aj pekny... ale nee prilis neznasam kenov, no Taq vyzor... mohol by mat taku normalnu postavu nie tlstu ani vychrtlu ani nejaky svalnaty debil, peknu tvar a nejaky sibnuty style alebo neeco take aby bol proste iny ako ostatni aby bol niecim vinimocny a lisil sa na farbe oci nezalezi fsetky farby su pekne a vlasy... no nemusel by byt blondak hehe A proste aby sme sa mohli spolu blaznit a mahol by lubit mrkwu
Holohlavý,potetovaný s pivnými bruškami proooste moja slabosť take zlate brusko a te prve dve veci boli tak obrazne
Ziadnom pripade sa mi nelubia vlasaty co maju poali copy po rite,chrdy,svalnaty,romantici,a tichí
hmmm vyzor nie je az tak dolezity,ale ked taky by mal byt vysoky,oci je mi jedno,vlasy troocha dlhsie,to je good,potom lepsia postava a povaha aby ma mal rad,aby si ma vazil,vedel rozosmiat a aby sme si rozumeli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Po druhe: akÍ chalani...
Po tretie: @niphredilas
hmm.. kdesi som čítal že z takýchto priezkumov štatisticky vyplýva, že najviac ženy túžia po vysokom, štíhlom, hnedovlasom a modrookom
BINGOOOOOO
Hovorim za vsetky baby: Nemusi byt pekny a ani nemusi pritahovat dotycnu babu ...staci ked ma v nejakej slovenskej alebo zahranicnej banke tucne konto
ale pacia sa mi mudri chlapci
Usmev, ten ako prvy, proste, ked sa mi dokazu z usmevu dotycneho podlomit kolena, je to velmi dobry znak A potom oci A na zvysku nezalezi, proste, vsetko mozne od ciernovlasych po blondiaka, od ciernookych po modrookych...
...mne osobne sa páčia také typy ako Daniel Craig ...výzor je aj tak len nejaký bonus, mňa musí niečím zaujať, aby aspoň pre mňa nebol obyčajný...
ale ked uz hovorime o ludoch xD hm niekto ako Philipp Karner alebo Keanu Reevs x) xD xD xD
ale ked sa vratim na zem xD
tak niekto kto ma krasne ocka x) ironicky no neurazajuci humor x) a prijemny hlas xD
xixi xD no vpodstate je to sumafuk xD ak ma ten cloviecik srdiecko na pravom mieste x)
a ma fascinuje ako kazdy opisuje vyzor...
co ja viem zaklad je aby bol vtipny a romantik
a mnooo hej vysoky dlhovlasy peknooky a s krasnymi vypracovanymi ramenami nech vas ma jak objat...no prosto moja macicka
Ziadnom pripade sa mi nelubia vlasaty co maju poali copy po rite,chrdy,svalnaty,romantici,a tichí