Mam taky problem. Kamaratka ma pozvala na oslavu jej 18ky, ktora je uz za par dni a ja neviem, aky darcek jej kupit. Je to oslava s kamaratmi (nie rodinna). Nie je to priatelka - je to dlhorocna kamaratka este z detstva. Mam ake-take predstavy (nebudem to
kedže je to 18-nástka tak niečo veľké najsamväčšieho plyšaka alebo daj jej urobiť nejaký vankúš a na tom bude jej foto alebo šálku a na tom bude Ona zlaté
@shemy "najsamväčšieho plyšaka" ... ty si vycodniarka, coo? (nic proti) noo ... dik za nazor ... ale salku, ani vankus uz nestiham ... lebo do 36 hodin .. to asi tazko ... aaa .. podotykam, ze to nie je priatelka ... medzi nami nic nie je - je to velmi dobra kamaratka ... takzeee ... nemozem jej dat nic take, ze spolocna fotka a taaak ...
@fxx jj ... aleee tak flasku jej kupim k 19ke ... na 18ku ... neviem ci sa to hodi ... to je jedna z variant, nad ktorymi som rozmyslal ale to si davam ako rezervu ... ked nepridem na nic lepsie, tak jej kupim nejaku drahu a kvalitnu flasku
@sasi2680 myslis si, ze spolocne fotky su vhodne? ... je to kamaratka ... aaaa ... neviem, ci mame nejake spolocne foto ... ale skor asi nie ...
@kosmiklove , @gumibear77 vibrator, to je moj horuci kandidat ... aleee ... bojim sa jej reakciou ... akooo .. myslim si, ze by to zobrala s humorom ... aleee ... pocul som take nazory, ze moze to pochopit tak, ze jej tym chcem naznacit, ze o nu nie je zaujem ...
@cesidka alebo, aby som usetril, tak sa vopcham do krabice ja, nie? ...
Jednoznačne niečo zábavné a originálne na čo by len tak nezabudla, momentálne ma ale nič také nenapadá Niečo jemne erotické by sa hodilo (nemusí to byť zrovna vibrátor) stačí nejaké náradie (napr. bič, puta, alebo nejaké latexové pradielko . Teraz ma nič také nenapadá....
Ak retiazku, tak urcite nie zo striebra. Striebro je uz prilis tuctove. Okrem toho nechapem, co sa vsetkym na striebre paci. Vyzera jak nalesteny plech. Bud zlato, a ked sa ti (alebo skor jej lebo tu ide o nu) nepaci zlato ako vela ludom (mne osobne sa sice paci viac zlato nez striebro ale je to vec nazoru), tak biele zlato.
vibrátor. a to si nerobím srandu. doteraz nechápem, prečo mi nikto od čias mojej 18ky nekúpil žiadnu erotickú pomôcku. a viacero mojich kamarátiek je sklamaných, že nič nedostali také tiež.
@grietusha ( @21 ) ok, takze zajtra skocim do sex shopu a skusim nieco vybrat ja som povodne aj mal v plane nejaku eroticku pomocku ... uvazoval som aj nejaku sexi spodnu bielizen ... ale velmi tazko by som trafil jej velkost ... a navise ... sa mi to zda byt take ... keby to bola priatelka ... tak jej kupim ... ale kamaratke sa mi to zda byt take nie moc vhodne ... potom dam vediet, ako som dopadol ... hadam to prijme ... lebo ak by mi to vratila, tak neviem, co by som s tym robil
btw: toto bol asi najlepsi nazor, aky som dostal ... neboooj, mozno raz aj ty nieco take dostanes ... a ak nie, tak ma pozvi na tvoju 21
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale tak poznáš ju už dlhé roky tak by si mohol vedieť čo by ju najviac potešilo.. my ju nepoznáme..
@fxx jj ... aleee tak flasku jej kupim k 19ke ... na 18ku ... neviem ci sa to hodi ... to je jedna z variant, nad ktorymi som rozmyslal ale to si davam ako rezervu ... ked nepridem na nic lepsie, tak jej kupim nejaku drahu a kvalitnu flasku
@sasi2680 myslis si, ze spolocne fotky su vhodne? ... je to kamaratka ... aaaa ... neviem, ci mame nejake spolocne foto ... ale skor asi nie ...
@kosmiklove , @gumibear77 vibrator, to je moj horuci kandidat ... aleee ... bojim sa jej reakciou ... akooo .. myslim si, ze by to zobrala s humorom ... aleee ... pocul som take nazory, ze moze to pochopit tak, ze jej tym chcem naznacit, ze o nu nie je zaujem ...
@cesidka alebo, aby som usetril, tak sa vopcham do krabice ja, nie? ...
takže... vibrátor.
btw: toto bol asi najlepsi nazor, aky som dostal ... neboooj, mozno raz aj ty nieco take dostanes ... a ak nie, tak ma pozvi na tvoju 21