V práci máme akciu, že Secret Santa. Každý si vybral lístok s menom kolegu. Ja som si vybral meno nováčika. Pracovali sme spolu dva dni a absolútne netuším čo kúpiť. Malo by to byt do 20e. Aj by som mal nápad na oblečenie, mám poukážku na 50e tuším.
možno knihu a whiskey inak budem musieť ochutnať dobrú, som tu už vyše roka a som len raz ochutnal, ale nie čistú whiskey, tvrdé som tu popravde ešte nekupoval, iba pivo nanajvýš. Určite podobne ako u nás tu majú kvalitné a nekvalitné alkoholy a nechcem mu predsa kúpiť hnus a bude nadávať, že má zlého kolegu, musím ochutnať, @dumbledore
tatransky caj, ved... nech okusi, ze co sa pije na slovensku!
to mi pripomina americana, co tu bol minuly rok na vymennom pobyte. na prvej akcii ho vyplo po dvoch tatranskych, na rozluckovej uz s nami vladal chlastat zarovno a domov so sebou niesol 4 flase 72jky. aach jaj, v amerike teraz musi byt za riadneho frajera..
Neviem prečo, ale pri tvojej otázke som si spomenula na balíček prevencie: » www.hiv-prevence.cz/clanky/nove-pre...
Možno by sa mu hodil. Navyše vám ho daju zadarmo, pokiaľ viem.
Hej ľudia, do 20 euro, zrazu sa tu vyrojili ponuky. Ale aspoň je z čoho vyberať, aj som s nim pracoval dnes, ale bolo veľa roboty a nebol čas na kecanie. A FAJČÍ, TO TRIČKO SO STROMOM JE TAKÉ V POHODE, V ÍRSKU ZVYKNÚ VŠELIJAKÉ VÝSTRELKY A NA VIANOCE VŠETCI SVETRE A ČIAPKY S VIANOČNÝMI MOTÍVMI, HLAVNE, ŽE SA V TOM POTIA, LEBO TU JE SLABÁ ZIMA. NAJMÄ TIETO DVA DNI JE TU TEPLO, AKOBY TU ANI ZIMA NEMALA BYŤ TENTO ROK.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
to mi pripomina americana, co tu bol minuly rok na vymennom pobyte. na prvej akcii ho vyplo po dvoch tatranskych, na rozluckovej uz s nami vladal chlastat zarovno a domov so sebou niesol 4 flase 72jky. aach jaj, v amerike teraz musi byt za riadneho frajera..
Možno by sa mu hodil. Navyše vám ho daju zadarmo, pokiaľ viem.
» www.zoot.sk/polozka/243664/...
a nie je ani drahé, k tomu keď pridáš kupón
» www.kuponyzdarma.sk/zoot-sk/...