Ahojte, chcela by som sa vás spýtať, čo by ste vy svojej mamke darovali k okrúhlym narodeninám ? Ja to už mám viac-menej premyslené, len chcem vedieť aké by boli vaše nápady, ak by som prípadne zmenila názor. Chcela by som niečo, čo pre ňu bude trvá
šperk, alebo ako v prípade mojej maminy, ružový porcelán... nechápem, čo sa jej na tom tak veľmi páčilo, ale vždy po tom túžila, tak som jej to splnila
alebo nejaký výlet...stráviť čas so svojimi najbližšími je predsa to najkrajšie a nezabúda sa na to, nie? mamča doteraz spomína na rodinný pobyt v tatrách, ktorý dostala k narodeninám od ocina...
a len tak pomimo...keď budem mať 29+ a niekto niekde zverejní môj vek, asi budem poriadne naštvaná (nie je to veľa rokov, to nevravím! len...brrrr, jednoducho nie)
@chlorofyl neviem či to aj inde, ale u nás sa párny počet kvetov dáva na hroby, takže to radšej nie, nechcem, aby si to zle vysvetlila, aj keď aj nad tým som už premýšľala
ja som dala mojej pred mesiacom k 40tke panvicu a tričko, na ktorom bolo napísané Trvalo mi 40 rokov, kým som začala vyzerať takto dobre
a jej sa to páčilo, sestra jej napr. dala súpravu tanierov a druhá, tá je najmladšia, tak tá jej kúpila len knižku a vyrezala taký obrázok do dreva.. a ocino jej dal kabát..
ale ona mala tie narodky 4 dni po Vianociach, možno preto sa nezdá, že sú tieto darčeky nejaké honosnejšie, ale sklamaná určite nebola
a btw @nathalicatko moja mamina s tým tričkom, kde bola 40tka behala celý deň v robote (robí na obecnom úrade, kde teda za deň príde dosť ľudí), takže jej to neprekážalo ale pre teba by teda v takom veku taký darček nebol najlepším riešením
@cassienka pravdu mas. preto sme jej kupili 41 ruzi alebo 39 uz neviem : D ale to je taky zvyk tiez ... neviem mne by to osobne nevadilo kebyze mam aj 40 : D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
alebo nejaký výlet...stráviť čas so svojimi najbližšími je predsa to najkrajšie a nezabúda sa na to, nie? mamča doteraz spomína na rodinný pobyt v tatrách, ktorý dostala k narodeninám od ocina...
a len tak pomimo...keď budem mať 29+ a niekto niekde zverejní môj vek, asi budem poriadne naštvaná (nie je to veľa rokov, to nevravím! len...brrrr, jednoducho nie)
Niečo jej upeč. Niečo pekné, s nápadom. Nebude to ležať v skrini, je to super, lebo si si s tým dala prácu a ešte sa to môže aj jesť!
Ja proste neviem dať niečo materiálne s pocitom, že by sa to niekde odložilo.
Preto sa napríklad dohodni s nejakým členom rodiny a zložte sa na výlet, wellness alebo čo.
a jej sa to páčilo, sestra jej napr. dala súpravu tanierov a druhá, tá je najmladšia, tak tá jej kúpila len knižku a vyrezala taký obrázok do dreva.. a ocino jej dal kabát..
ale ona mala tie narodky 4 dni po Vianociach, možno preto sa nezdá, že sú tieto darčeky nejaké honosnejšie, ale sklamaná určite nebola