nieco extra? to neviem.. to musia povedat ti ktorym som to dala, ci to bolo extra.. ale vzdy sa snazim vymysliet nieco originalne.. spravit tortu, kupit lampiony a potom ich vypustit.. nieco take, aby na to ten dotycny nezabudol
ocovi radio nove do auta, mamke taku sviecku s napisom naj mama a velku encyklopediu o svetovych hradov a zámkoch dostane o chvilku (este mi neprisla - objednavala som z netu) sesternica vcera dostala uterak s napisom sexi muz xD frajer dostal naramok strieborný, sestra vonavku, kamosky naramky, plysaky a take
mamina sa vzdy stazuje, ze si musi kupovat darceky sama, tak tento rok dostala odo mna a otca (rozumej odo mna) tri tricka, cokoladu a nejaku kozmetiku, co uz vyse tyzdna vyplakavala, ze uz ju nema...
oco dostal dvoch skreckov, z ktorych jeden usiela a uz vyse tyzdna ho neviem najst a pravdepodobne uz volakde vonia kyticky odspodu
bratovi darceky nekupujem....
jednej kamoske vacsinou nejaku bizutku, hlavne velikanske nausnice, tie ma rada alebo potom sviecky a vonne tycinky a tak, to ma tiez rada
druhej kamoske som kupila tricko... ona je vysoka a na nu tazko zohnat tricko, lebo vsetky su jej kratke a to ona nema rada a mne sa podarilo najst dostatocne dlhe a este aj v jej style, co som bola rada a len tak z nicohonic som jej minule objednala sveter, lebo viem, ze ziaden poriadny nema a ten bol pekny, dlhy a teply...
vacsinou sa snazim kupovat veci, o ktorych viem, ze ich potrebuju alebo chcu alebo sa im pacia... nerada v tomto riskujem, lebo viem ako by sa asi museli citit, kebyze im kupim nieco, co sa im pacit nebude a museli by sa tvarit, ze sa im to paci (kedze to uz ja mam dokonale nacvicene)
aj tak bol asi pre nu najkrajsi darcek to, ked mi vcera volala, aby som jej malu doniesla a ja som jej ju dorazne odmietla vratit, ze som ju mala kratko a este ju chcem mat... a ona si mohla oddychnut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
tatovyy take tričko s takym ,,akčným,, napisom
frajeraa teraz nemam tak nič
kamoske mikinu co si vybrala
a kamosovy cosi na BMX-ku neviem co to bolo ,nerozumiem tomu
oco dostal dvoch skreckov, z ktorych jeden usiela a uz vyse tyzdna ho neviem najst a pravdepodobne uz volakde vonia kyticky odspodu
bratovi darceky nekupujem....
jednej kamoske vacsinou nejaku bizutku, hlavne velikanske nausnice, tie ma rada alebo potom sviecky a vonne tycinky a tak, to ma tiez rada
druhej kamoske som kupila tricko... ona je vysoka a na nu tazko zohnat tricko, lebo vsetky su jej kratke a to ona nema rada a mne sa podarilo najst dostatocne dlhe a este aj v jej style, co som bola rada a len tak z nicohonic som jej minule objednala sveter, lebo viem, ze ziaden poriadny nema a ten bol pekny, dlhy a teply...
vacsinou sa snazim kupovat veci, o ktorych viem, ze ich potrebuju alebo chcu alebo sa im pacia... nerada v tomto riskujem, lebo viem ako by sa asi museli citit, kebyze im kupim nieco, co sa im pacit nebude a museli by sa tvarit, ze sa im to paci (kedze to uz ja mam dokonale nacvicene)
@greendgirl ešte nemala mamina narodky?
@princessnini to je od Teba moc milé takto kúpiť sveter..jak keby si bola jej mamina ďakujem za dlhú odpoveď celé som si to prečítala
@greendgirl jááj tak ale ja som sa nepýtala, že tento rok ale nevadí
@spisino no si moc štedrý