pači sa mi jeden chalan ale neviem ci aj ja jemu...prejdem k veci bude mat narodeniny ale je neviem co mu mam dat...chalani poradte co by sa vam pacilo????
Tommyhot is right...... as far as you are not couple or you are veeeeeery good friends and you've been invited to his birthday party.... it would be quite strange to give him a present...
Just text him or call...or possibly e-mail him.
And anyway, how could you think about giving him anything...? If I would have given present to every guy I fancy... I am in red..... Know what do I mean???
Save your money for later... and maybe one day, when you and mentioned guy are going out you can buy somthing for him... or go somewhere together... =o)
No I am not ashamed. Gosh, of course NOT. I am so very proud I am Slovak and LOVE my mother tongue. But somehow... you know..... It comes along.....to speak English.... when you live here.... well, London I mean. This is just way it is... Sometimes it happen that I talk to my guy in English and the other way round. And we are both Slovakian.....
Understand now????
Preco by som sa mala hanbit, za to ze som Slovenka???? Haaaaaaa....? Len preto, ze som pisala v anglictine? No a co????? Ty si tiez mohol kludne reagovat na moj prispevok vo slovencine ale NIE pisal si po anglicky!!!! Takze, kto sa tu hanbi???? Hmmmm....
Lillah is right, when you live outside Slovak Republic for a longer time, sometimes you just start talking (and thinking) in the language the country you live in. This just happens so why should she be ashamed of her native language? It happened to me and it happenes to everyone, but it doesn't mean you have to be ashamed of anything, even if that's my case, but I'm not ashamed to say that I'm not realy proud of this country.
vieš čo by sa mi páčilo tá pusa na líčko ak nemá frajerku to by bolo blbé hlavne keby bola vedla neho. A naozaj nič vecné ak by ste spolu neboli tak by to nemalo význam a za 2 mesiace by nevedel čo to je.
Blendadent, preco myslis, ze neovladam gramatiku??? Vies ja mam svoje vedomosti z anglictiny podlozene dvomi Cambridge certifikatmi.... cim mas ty, ked si taka chytra? Tak mi napis kde som urobila tie gramaticke chyby!!!
KED UZ TEDA VIES LEPSIE PO ANGLICKY AKO JA, RADA SA NECHAM OPRAVIT!!!!
PUTZIG... a ty si uz aky blbec... jaky mamin jazyk? Vies mother neznamena len mama... ale aj MATERINSKY. Je to divne ale tak sa to pouziva.
TOMMYHOT... Only one who understans, what's going on.... Like you said.... After longer time abroad it happens to everyone... You are really nice bloke, hon...
To že máš dva certifikáty s teba ešte nerobí angličana...A tu sa môžeme vrátiť k tvoje druhej téme, a to prečo máš málo kamarátok...lebo si jednoducho nafúkaná...
A ešte jedno, to že máš dva nejaké certifikáty, ti nezaručuje, že sa po anglicky aj dohovoríš. Viem z vlastnej skúsenosti, že nie je angličtina ako angličtina.Mal som možnosť komunikovať s ľuďmi s viacerých kútov sveta,po anglicky. A neraz sa mi stalo, že napr. američan si ťažko rozumel s angličanom a ešte ťažšie s austrálčanom. A tiež juhoafričan hovorí ináč. Čo sa týka mňa, ja som oproti nim mal tú výhodu, že som nebol poznačený osobitosťami ich jazykov, takže v konečnom dôsledku som práve ja rozumel najviac. Jednoducho prax je iná ako teória. Keď povieš američanovi mother tongue - tak ťa vysmeje, a opýta sa ťa, že či si úchyl...samozrejme pochopí to, ale aj tak mu to bude smiešne, lebo u nich sa toto spojenie nepoužíva.
Lillah: akože.....nemám certifikáty ani iné bezcenné papiere, ale viem že v tretej osobe je s-ko, čo je základ gramatiky aj keby si sa tu nafukovala jak len chceš!!! aj tak je trápne písať iným jazykom na slovenskom fóre =// lebo aj keby som dement čistý bola asi mi dôjde, že keď čítam ostázku v SJ neodpoviem po AJ =/// a keď tá baba,čo založila fórum nevie po Aj tak jej hovno pomôžeš
Jo jo lillah, len s tvojich prispevkov co som si tu precital uz viem preco nemas kamaratky... Skus nad tym porozmyslat a s certifikatmi si vytri rit.
Ja mam certifikat od microsoftu na win xp , a poznam minimalne 2 ludi co v tom vedia chodit lepsie, a ziadny nemaju A co ?
Mam certifikat ze som samostatny elektrotechnik do 1000 Voltov zakon 718/2002 paragraf 21 a co ? Viem ledvaj zapojit zasuvku a nieco popajkovat A moj tatko to vie lepsie, a ziadnu vyhlasku ani certifikat nema
Kludne by som ty doviedol jedneho chalana co zil 2 roky v amerike, a teraz je uz 3 rok v australii, dovolim si povedat ze je velmi nadany, a zmietol by ta zo stola A pritom nema ziadny certifikat. Tak sa prosim neohanaj s picovinami
Putzig tak asi ked zije w Londyne tak wje urcite lepsie po anglicky nez hocikto z nas co hnije tu na Slowensku nemyslis?
Juhafrican nema ani najmensi problem sa dohoworit s anglicanom, lebo ten accent je tam podobny a wyrazy su uplne rownake, wjem o com howorim, bol som w JAR wyse pol roka.. Jediny problem widim tak akurat medzi Americanmi a Anglicanmi, ale to je asi take ako my a Cesi..
Fuck blendadent to je ubohe upozornowat na taku debilitu. To ked wynehala jedno pismeno tak uz newje gramatiku alebo co? Sa uwedom..
Ako som powedal wyznam slow je iny len medzi krajinami howoriacimi americkou a anglickou anglictinou.. Tych par slow ktore maju trochu odlisny wyznam su zanedbatelne a da sa aj bez nich w pohode dohoworit.
Blendadent... jaaaj tak prepac...aha jedno slovo som mala zle...(tak vela gramatickych chyb) a nenapadlo ta, ze som mozno vynechala pismeno na klavesnici? Tebe sa to este nestalo? Ved to sa stane aj v slovencine. A ked uz kritizujes moju anglictinu...skus sa trochu povenovat SLOVENCINE. Lebo sa ti nejak miesa slovosled....Inak nova veta sa VZDY zacina velkym pismenom. A este nieco... ta baba FORUM nezalozila... iba ak DISKUSIU... ked tu uz dbame na detaily...
A este poznamka k tym certifikatom...nie su to az take bezcenne papiere. Myslis, ze som len prisla na College a dali mi ich na poziadanie? Sa spamataj. Najprv si musiz pekne zaplatit kurz. Potom chodit na hodiny. Lebo ak mas viac ako 6 vymeskanych dni tak ta krasne vykopnu a netrapi ich, ze si si dajme tomu mesiac a viac setrila na ten kurz. A vies sklbit pracu a skolu nie je az take lahke.... potom sa musis prihlasit na skusku. A znovu platis aj za prihlasenie (bez rozdielu... ci prides na testy alebo nie). No a potom ta cakaju tri dni skusok (v niektorych pripadoch tri otrasne dni v ubohych podmienkach)... na ktore sa musis sakra ucit. Hlavne ak ides robit testy neceleho pol roka po tom, co si vonku. Pretoze skusky daju zabrat aj ludom co su tu rok a viac. Slovenska maturita moze ist do riti proti tomu.
IT, sama dobre viem, ze na ovladanie anglictiny nemusis mat certifikat, ale tak slecna rypala a pritom sama priznala, ze ovlada len zaklady. Taaaak som len chcela vediet na akom zaklade ma kritizuje. A ked uz tak hovoris, ze ten chalan zil 2 roky v USA a 3 roky v Australii, je jasne, ze vie lepsie po anglicky... lebo je vonku o 3 a pol roka dlhsie... hmm a keby chcel certifikat si moze spravit. To je individualne. Ja som ho chcela koli tomu aby som mala nejaky dokaz, ze som tu netrcala nadarmo.
PUTZIG, po anglicky sa dohovorim v pohode. Nezalezi na tom ci je to American, Juhoafrican, Australcan, Novozelandan, Ir... Lebo uz som sa rozpravala so vsetkymi z tychto narodnosti a problemy som nemala. Ako si sam napisal, su tam rozdiely ale nie velke a oni si ich uvedomuju. Inak pouzivam britsku anglictinu z dost logickeho dovodu... Lebo tu zijem!!!! Keby som zila v New Yorku tak asi pouzivam americku, ze?
Hana.... hmm ved ty svojho draheho poznas najlepsie a vies co by ho potesilo. Netusim co ho zaujima ani co sa mu paci tak ti poradit neviem. Napr. mu kup hodinky...ja som tiez tomu mojmu kupila designer watch, k tomu nejake CD a dvd s metallicou a tortu a bol happy.....
A inak chalanov potesia take malickosti... hoci som mu jednu tortu kupila, tak som mu aj jednu upiekla.... xi xi xi a z tej upecenej mal vacsiu radost ako z tych hodiniek....
Takze ti radim... upec mu tortu a nachystaj mu taku malu oslavu... a bude to.... darcek je vybaveny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Just text him or call...or possibly e-mail him.
And anyway, how could you think about giving him anything...? If I would have given present to every guy I fancy... I am in red..... Know what do I mean???
Save your money for later... and maybe one day, when you and mentioned guy are going out you can buy somthing for him... or go somewhere together... =o)
Understand now????
Preco by som sa mala hanbit, za to ze som Slovenka???? Haaaaaaa....? Len preto, ze som pisala v anglictine? No a co????? Ty si tiez mohol kludne reagovat na moj prispevok vo slovencine ale NIE pisal si po anglicky!!!! Takze, kto sa tu hanbi???? Hmmmm....
a čo sa týka tej lillah: ja neviem dobre po AJ ale aspoň základy gramatiky zvládam [čo ty jasne nie ://]
vieš čo by sa mi páčilo tá pusa na líčko ak nemá frajerku to by bolo blbé hlavne keby bola vedla neho. A naozaj nič vecné ak by ste spolu neboli tak by to nemalo význam a za 2 mesiace by nevedel čo to je.
a keby sme si nevzájom nepomáhali tak ešte stále sme v jaskyniach a bojíme sa aby nám nezhasol oheň.
KED UZ TEDA VIES LEPSIE PO ANGLICKY AKO JA, RADA SA NECHAM OPRAVIT!!!!
PUTZIG... a ty si uz aky blbec... jaky mamin jazyk? Vies mother neznamena len mama... ale aj MATERINSKY. Je to divne ale tak sa to pouziva.
TOMMYHOT... Only one who understans, what's going on.... Like you said.... After longer time abroad it happens to everyone... You are really nice bloke, hon...
To že máš dva certifikáty s teba ešte nerobí angličana...A tu sa môžeme vrátiť k tvoje druhej téme, a to prečo máš málo kamarátok...lebo si jednoducho nafúkaná...
Ja mam certifikat od microsoftu na win xp , a poznam minimalne 2 ludi co v tom vedia chodit lepsie, a ziadny nemaju A co ?
Mam certifikat ze som samostatny elektrotechnik do 1000 Voltov zakon 718/2002 paragraf 21 a co ? Viem ledvaj zapojit zasuvku a nieco popajkovat A moj tatko to vie lepsie, a ziadnu vyhlasku ani certifikat nema
Kludne by som ty doviedol jedneho chalana co zil 2 roky v amerike, a teraz je uz 3 rok v australii, dovolim si povedat ze je velmi nadany, a zmietol by ta zo stola A pritom nema ziadny certifikat. Tak sa prosim neohanaj s picovinami
Juhafrican nema ani najmensi problem sa dohoworit s anglicanom, lebo ten accent je tam podobny a wyrazy su uplne rownake, wjem o com howorim, bol som w JAR wyse pol roka.. Jediny problem widim tak akurat medzi Americanmi a Anglicanmi, ale to je asi take ako my a Cesi..
Fuck blendadent to je ubohe upozornowat na taku debilitu. To ked wynehala jedno pismeno tak uz newje gramatiku alebo co? Sa uwedom..
A este poznamka k tym certifikatom...nie su to az take bezcenne papiere. Myslis, ze som len prisla na College a dali mi ich na poziadanie? Sa spamataj. Najprv si musiz pekne zaplatit kurz. Potom chodit na hodiny. Lebo ak mas viac ako 6 vymeskanych dni tak ta krasne vykopnu a netrapi ich, ze si si dajme tomu mesiac a viac setrila na ten kurz. A vies sklbit pracu a skolu nie je az take lahke.... potom sa musis prihlasit na skusku. A znovu platis aj za prihlasenie (bez rozdielu... ci prides na testy alebo nie). No a potom ta cakaju tri dni skusok (v niektorych pripadoch tri otrasne dni v ubohych podmienkach)... na ktore sa musis sakra ucit. Hlavne ak ides robit testy neceleho pol roka po tom, co si vonku. Pretoze skusky daju zabrat aj ludom co su tu rok a viac. Slovenska maturita moze ist do riti proti tomu.
IT, sama dobre viem, ze na ovladanie anglictiny nemusis mat certifikat, ale tak slecna rypala a pritom sama priznala, ze ovlada len zaklady. Taaaak som len chcela vediet na akom zaklade ma kritizuje. A ked uz tak hovoris, ze ten chalan zil 2 roky v USA a 3 roky v Australii, je jasne, ze vie lepsie po anglicky... lebo je vonku o 3 a pol roka dlhsie... hmm a keby chcel certifikat si moze spravit. To je individualne. Ja som ho chcela koli tomu aby som mala nejaky dokaz, ze som tu netrcala nadarmo.
PUTZIG, po anglicky sa dohovorim v pohode. Nezalezi na tom ci je to American, Juhoafrican, Australcan, Novozelandan, Ir... Lebo uz som sa rozpravala so vsetkymi z tychto narodnosti a problemy som nemala. Ako si sam napisal, su tam rozdiely ale nie velke a oni si ich uvedomuju. Inak pouzivam britsku anglictinu z dost logickeho dovodu... Lebo tu zijem!!!! Keby som zila v New Yorku tak asi pouzivam americku, ze?
Takze ti radim... upec mu tortu a nachystaj mu taku malu oslavu... a bude to.... darcek je vybaveny
Odporucam ti najst si bohatu alebo velmi sprostu priatelku... vlastne najlepsie oboje.... xi xi xi... a ten notebook dostanes