Aký darček mám dať kamarátke ktorý by trumfol plyšového hnedého medvedíka, niečo malé ale čo by ju potešilo, alebo tiež niaky plyšák ale nie taky istý niečo v rozmedzí do tých 20 Eur ?
Super ale chcel by som niečo originálne na čo by nikdy nezabudla no boli sme spolu v tábore a býva dosť ďaleko furt jej píšem a prosťe stále na ňu myslím ani neviem prečo ale konečne mi rodičia dovolili ísť tam ak sa zlepším v škole pusťil som sa do učenia a určite tam pôjdem ale chcem jej dať niaky darček čo ju naozaj prekvapý + niaku tú kvetinku. Tak prosím pomôžte
Ale však Ty ju poznáš, teda, mal by si, keď jej chceš niečo dávať, tak nejakú prkotinu, čo má ale pre Vás dvoch nejakú osobnú spojitosť, alebo čo .. však kto môže vymyslieť niečo lepšie, než Ty? Nikoho nepoteší celkom všetko. Mňa by potešila struna na gitaru a ak je ona flautistka, asi jej to veľa nedá, však tak proste.. zapni spomienky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
napr.
(alebo niečo podobné slight_smile:
rky a kvety ?
filip