@mezomus hentak sa zdravy clovek nevyvrbi, aspon co sa piva tyka nie.. jedine, ze by si stale slopal ten ogrcany bernard z voxu, a naliezlo ti to na mozog ti hovorim dones sklenku, ja tu mam basu budvaru, dame shuggah a poplaveme si po podlahe !
@interrupcio pil som do 15. rokov aj ja , učil som sa za čašníka, tak nemám dôvod cigániť.......majster nám však bil do hlavy, aby sme pili len kvalitný alkohol v malom množstve z ktorého neboli hlava a organizmus to znáša dobre.........filip
Raz v zivote som skusil alkohol (december 2010) a skoncil som dost blbo, nasledujuce 3-4 dni som si vsimol ze som zdementnel, nevedel som sa poriadne vyjadrovat a robil som gramaticke chyby, az som nechapal ako je to mozne... tak uz potom chapem tych dementov co mam okolo seba, ked su v jednom kuse naliati. Od vtedy mam alkohol na haku, obcas si dam vino...
ja som alkoholový rozmaznanec poslednou dobou. dokonca, keď som si raz objednávala pizzu na donášku a chcela som aj víno, tak som sa ich opýtala, aký je to ročník (za to sa mi dodnes všetci smejú )
mám rada whiskey, kvalitné rumy a samozrejme víno. a nedám dopustiť na Bairnsfather absinth.
@grietusha s tym vinom je to u mna podobne pred tyzdnom sme sli na chatu, kazdy si kupil co najviac za co najmenej, a ja som prisiel s vincom za 15 eur
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
to zemetrasenie príde určite aj ku nám, veď je to už sodomia gomoria čo sa tu robí.........filip
inak dobre domace, dobry rum, dobru vodku, dobre vino, dobru whiskey!
nepijem, ked uz tak vinko
a nemam co nalozit do nej to je ten problem... a budvar si strc za klobuk
a musia to byť skvelé poopičné stavy........filip
mám rada whiskey, kvalitné rumy a samozrejme víno. a nedám dopustiť na Bairnsfather absinth.
ňam ňam.
Keď tvrdé tak vodku, ale musím sa premáhať.. Víno mi chutí