@mielikki vari nepoznas new metal?? zvykne sa oznacovat aj ako nu metal alebo este dva nazvy, no ja to poznam pod tymto nazvom tak si sa naucila daco nove
@mielikki no tie zanre ano, ale to vies... radi skatulkuju ludia... a stale na jedneho cloveka je to celkom slusne takto to poskladat mozno netrafil perfektne vsetky ale je to paradne "video"
@darkbane tak nepopieram, že to nebolo ľahké hentak poskladať, ale občas sa mi zdalo, že počúvam stále to isté, nemali by to tak preháňať s tým škatuľkovaním (a moje obľúbené žánre lepšie vystihnúť
@mielikki to je asi najuniverzalnejsie oznacenie, ale oni skratka experimentuju a ich zvuk sa dost meni a pri tom tam ostava nejake ich tazko vystihnutelne jadro
napr. tu su vyrazne neoklasicke prvky
a toto mi znie zas skor jak trash / speed (inak nepocuvam)
@mielikki tak cele je to metal takze su tam zakladne spolocne prvky a cele to je v jednej tonine a robil to jediny chlapik jasne ze to znie skoro uplne na jedno kopyto okrem zanrov ktore maju svoje velmi vyrazne prvky (celtic, country
a inak ako som vravela, nepočúvam ich (i keď to prvé znelo dobre, len čosi sa mi na tom speve nepozdávalo) ale tak si myslím, že keď chcem škatuľkovať kapelu (ktorá možno občas experimentuje, ale nevyvinul sa postupne jej žáner rokmi od žánru A cez žáner B až po žáner C), tak sa opieram o väčšinu skladieb, čo majú. (A ja som vždy bola akosi presvedčená, že sú melo- )
@darkbane tak niektoré boli značne rozdielne, ale niektoré sú proste také, že i mimo tejto ukážky nevidím/nepočujem rozdiel. Aspoň nie tak podstatný, aby si to zaslúžilo zvlášť žáner
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a inak ešte doom vcelku dosť, kt. nie je v možnostiach a mohol by byť meisto toho podivného new
inak... vždy to, na čo mám práve náladu
len tak aby nebol nedostatok moznosti
ale doom vystihli celkom pekne, treba uznať, i keď mi tam chýbal death doom a funeral doom
a to čo dali ako príklad melodeathu preboha?
a podľa mňa je "extreme" len súhrnné označenie žánrov ako death a black, kde nie je čistý spev, nie?
a inak, niektoré žánre mi tam prídu pritiahnuté za hlavu
napr. tu su vyrazne neoklasicke prvky
a toto mi znie zas skor jak trash / speed (inak nepocuvam)
a inak ako som vravela, nepočúvam ich (i keď to prvé znelo dobre, len čosi sa mi na tom speve nepozdávalo) ale tak si myslím, že keď chcem škatuľkovať kapelu (ktorá možno občas experimentuje, ale nevyvinul sa postupne jej žáner rokmi od žánru A cez žáner B až po žáner C), tak sa opieram o väčšinu skladieb, čo majú. (A ja som vždy bola akosi presvedčená, že sú melo- )
1./ Heavy
2./ Power
3./ Speed
4./ Thrash /Hardcore, Crust, Crossover/
5./ Progressive /Stoner, Sludge, Avantgarde/
6./ Death /Brutal Death, Melodic Death, Deathcore, DeathGrind, Grind, Grindcore, Noise/
7./ Black /Melodic Black, Symphonic Black/
8./ Gothic
9./ Doom
10./ Folk /Pagan, Viking, Folk, Celtic/
11./ Alternative Metal /MetalCore, Nu Metal, Industrial, RapCore/
2)thrash
3)Progressive
4)Death