mám od vietnamcov asi za 2€ také čo sa mi zmestia do uší, tie komunistické, ktoré sú pribalené ku každému mobilu sa mi nezmestia do uší a vypadávajú mi a tie čo mám sa volajú štuplove možno? Sú v pohode, nepotrebujem neviem aké namakané sluchátka, taký znalec hudby nie som... a hlavne, keď počúvam niečo nahlas, tak to nie je počuť na celý autobus... asi by som mala dať tip na obchod tým sprostým hiphoperom, ktorí maúj napiču slúchatka a tú ich hudbu musí počúvať celý bus
Keď som začala tie zdĺhavé názvy písať do googlu tak mi stále tie isté obrázky vyšli.. takže neviem ktoré sú aké z tých ostatných ale na mojej odpovedi to nič nemení
podľa mňa sú skvelé tieto, sú to bezdrôtové AKG a dávajú ich do S-kového Mercedesu, samozrejme sa nájdu aj lepšie a ktoré by som chcel viac, no podľa mňa viac už je zbytočné
Mám pecky, ale plánujem kúpiť práve in ear... Síce vraj najviac poškodzujú sluch ale oproti peckovym to je úplne iná hudba.....A veľké na von je nepraktické,lebo ich nemám kam odložiť keď potrebujem
vlastnim pecky, ale nehovorim, ze ich nejako preferujem, proste ich mam, tak ich pouzivam spunty sa mi nezmestia do ucha
porta pro boli super, kym sa mi nepokazilo jedno sluchatko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ale tie zasuvacie najviac poskodzuju sluch...
- otvorené alebo
- polouzavreté ?
podľa mňa sú skvelé tieto, sú to bezdrôtové AKG a dávajú ich do S-kového Mercedesu, samozrejme sa nájdu aj lepšie a ktoré by som chcel viac, no podľa mňa viac už je zbytočné
Stuple su hlavne najpohodlnejsie, a zvyknem nosit sluchadla, aj ked zabudnem, ze nemam nic pustene.
» images.philips.com/is/image/Philip... $pnglarge$
alebo tieto?? tie som mala predtým
zo "špuntových" ma po čase furt bolí hlava (a nie je to nekvalitou slúchadiel) a tie veľké nie sú pohodlné na bežné nosenie a zavadzajú
inak veľmi plnohodnotný koment.
porta pro boli super, kym sa mi nepokazilo jedno sluchatko
lutujem kazdeho co zije v tom ake su uzasne sluchadla koss porta pro