takze vazeny vytiahnem tu trosku fakty ktore boli od nejakej nezavislej organizacie zamreanej na testy energy drinkov
ako prvyy a najucinnejsi obstal MAX .. ano ten maly oranzovy dalsie miesta si uz nepamatam lebo max je ten ktory pijem ak uz nejaky energy drink. Darmo vysoka skola uspava a to je pre mna najdosstupnejsie za malo LOVE jedna pravda je ze potrebujem aspon 3 jeden ma uspi za 5 min. nacisto.
tusim ze redbull bol 5. ak nie este horsie v poradi. ak sa to niekomu chce hladat urcite nieco na guuuugly najdete
Najviac mi chuti Franks energy drink s kolovou prichutou... Co sa tyka ucinku, aj tak mam pocit ze to je skor placebo ako zlozenie energy drinku co ma udrzuje ma bdeleho ked sa mi chce spat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ako prvyy a najucinnejsi obstal MAX .. ano ten maly oranzovy dalsie miesta si uz nepamatam lebo max je ten ktory pijem ak uz nejaky energy drink. Darmo vysoka skola uspava a to je pre mna najdosstupnejsie za malo LOVE jedna pravda je ze potrebujem aspon 3 jeden ma uspi za 5 min. nacisto.
tusim ze redbull bol 5. ak nie este horsie v poradi. ak sa to niekomu chce hladat urcite nieco na guuuugly najdete
a Lidl kúpiť nemôžeme
Celkovo som zanevrela na stimulanty po tom, čo som na súťaži vypila celý automat (okolo 5 káv) a zaspala som počas pitia posledného pohára.
(Neskôr mi bolo vysvetlené, že v školských mašinách je káva bez kofeínu.)