v poslednej dobe som toho veľa nevidela, neviem nič povedať, okrem Akty X, ale platí aj taký film, čo ešte len príde do kín? áno? tak v tom prípade HP6 a na valkýriu s the duches, či jak sa píše, sa teším
Súhlasím s Into the wild. Za ostatný čas som ho pozerala až do zblbnutia... A včera som pozerala Rómea a Júliu. Dávali na čt2. Tak som si zaspomínala na staré dobré časy a pripomenula som si, že Baz Luhrmann je chlapík, ktorý vie čo robí.
A potom sú tu ešte klasiky, ktoré sú nesmrteľné...
Dosť práve frčím na traileri pôvodnej Planéty opíc. Strašne by som to chcela vidieť, lebo doteraz som akosi nemala možnosť...
telku pozeram minimalne (tam uz veru nic nechodi).. a ked pozeram, tak kliniku grace alebo dva a pol chlapa a film laska nebeska a finding neverland...ale mam nejake nefilmove obdobie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
od rezisera Hayao Miyazaki......no este by som si pozrela nejake filmy od neho
ael aktualne forest gump a green mile.. videla som ich tak asi 3-krát každý zakedy som bola chorá doma
A potom sú tu ešte klasiky, ktoré sú nesmrteľné...
Dosť práve frčím na traileri pôvodnej Planéty opíc. Strašne by som to chcela vidieť, lebo doteraz som akosi nemala možnosť...
twilight!!!!!