nvm ale mam taky dojem že linky sa sem nesmu davať či?? a ked ho budes chciet tak si ho pohladaš ... mohol by som ti tu napisať po blud filmov .... ale.... čakaj TS
@Anulienka podla mna je bratislavafilm jeden z najlepsich slovenskych filmov v sucasnosti, nie nejaky prijebany janosik ktory je natoceny uz tisici krat
bratislavafilm dobre znie tak kvoli tomu si ho idem zajtra pozriet aby som potom aj ja mohol nadavat, lebo nebudem odsudzovat film ktory mal dobry trailer
podl mna je Casyno Roayale,uzasny film... taky akcnak,skor no.. a potom zahulime uvidime2,a este gympl a Bathorycka a nedavno co siel King Kong,pred par dnami..
Danny the Dog,I Am Legend,Million Dollar Baby,The Shawshank Redemption,The Green Mile,Requiem for a Dream,Se7en,Lord of War, The Dark Knight,The Hangover
Typujem že hej ten istý dôvod...a tak isto aj predčítač...som tam uplne slintala keď bol cez celé plátno Ralph Finneas...a celý ten film bol proste super...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
skvelý film ...
včera to bolo, pecka
brutalne sa nasmejete
Predčítač
Víno roku
Bratislavafilm
Prokletí domu slunečnic
inak odporúčam Americkú krásu al. Iluzionista.
čo ja viem.. čo tak proposal? » onlinky.com/film-1586.html...
Typujem že hej ten istý dôvod...a tak isto aj predčítač...som tam uplne slintala keď bol cez celé plátno Ralph Finneas...a celý ten film bol proste super...
A HLAVNE TIE KTORE SOM ESTE NIVIDEL
ano,,vsetky co ste tu popisali som uz videl,niektore viackrat ine iba raz,,nevadi,ja uz nejaky najdem XD
bo toto su vsetky take zname,no,