Keďže je slušné sa tiež vyjadriť tak začnem mňa naposledy zaujal film Gattaca tým, ako tam bolo zaujímavo spracované to, že aj keď by mal človek podľa ostatných dokázať málo, je len na ňom čo vlastnou snahou a tým že ide za svojím cieľom dosiahne.
Ked sa nad tym tak zamyslim, ja som filmy ktore ma aj zaujali videla velmi davno...
1922-lebo mam rada Kingovky
Poltergeist 2-to bola taka kktina az som musela vidiet dalsi diel!
Ale Tore tančí, Iná zem, Atlas mrakov, Faunov labyrint, Zlodejka kníh, Narušenie, malí kriminálnici, Krajčírka .....je toho veľmi veľa, ale možno ich hlbším významom. vždy som mal blízko k takýmto typom filmov
Ale Tore tančí je ozaj film, po ktorom som mal také zvláštne pocity a neviem či by som ho chcel vidieť druhý raz.
Naposledy co som videl nejaky film tak ze fakt cely bolo asi pred mesiacom a to slovensky Miluj ma alebo odid a pacilo sa mi to lebo to bolo da sa povedat prirodzene z obycajneho realneho sveta co sa o nasich filmoch malokedy da povedat a vlastne uz asi celkovo nie len o nasich
naposledy to bol "Pod jedným stromom" a najprv ma zaujalo, že je to islandský film a keď som šiel do kina a pozrel si ho, tak sa mi páčilo komplexné vykreslenie postáv. Každá jedna postava spravila hlúpe chyby, no dalo sa veľmi dobre vcítiť do nich a chápať ich motivácie. Je to potom oveľa realistickejšie ako keď sú postavy rozdelené na zaporákov a tých dobrých.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ale to hlavne preto, ze to je zatial jediny film,co som tento rok videl
1922-lebo mam rada Kingovky
Poltergeist 2-to bola taka kktina az som musela vidiet dalsi diel!
Ale Tore tančí, Iná zem, Atlas mrakov, Faunov labyrint, Zlodejka kníh, Narušenie, malí kriminálnici, Krajčírka .....je toho veľmi veľa, ale možno ich hlbším významom. vždy som mal blízko k takýmto typom filmov
Ale Tore tančí je ozaj film, po ktorom som mal také zvláštne pocity a neviem či by som ho chcel vidieť druhý raz.
Včera sa mi celkom páčil film s Danielom Radcliffe - Stratený v džungli
Ak sa ti paci taketo stare scifi, tak si daj Soylent Green
» www.csfd.cz/film/320839-maf...