Linkin park, blink-182, Muse, 21 pilots, bmth, mumford & sons, explosions in the sky, artic monkeys, the nationals, of monsters and men, Ludovico Einaudi a mnoho inych
viac stylov.. neda sa to kategorizovat. mam rad napriklad metal, ale napriklad pred nejakym priteplenym nu-metalom by som urcite uprednostil jazzovy festival.. rozhodujem sa na zaklade kvality, nie styloveho zaradenia
z tohto štýlu počúvam iba slovenské a české kapely vlastne, ja ich ani nepočúvam, iba sa mi páčia a poznám ich iba z koncertov inak hudbu vôbec nepočúvam
dala som metal, ale neni to jediny styl ktory pocuvam, nemam problem si vypocut aj Miley Cyrus, Selenu Gomez a podobne ked maju dobru pesnicku, preco nie No a medzi mojich naj favoritov patri Metallica, Nirvana, Linkin Park, Red Hot Chilli Peppers, ale nepohrdam ani Medial Banana, 21 pilots, Eminemom ci B-Komplexom, takze ako vidite, pocuvam vela stylov _D
SlipKnoT, Falling In Reverse, Escape The Fate, Eyes Set To Kill, Blessthefall, BMTH, BFMV, Get Scared, Asking Alexandria, Thre Days Grace, Marilyn Manson, Pierce The Veil, Motionless In White, The Rasmus, Celldweller, The Amity Affliction, My Darkest Day, Good Charlotte, Muse, Breaking Benjamin, The Devil Wears Prada, Miss May I, Her Bright Skies, One Republic, Rise Against, New Years Day, KoRn, Avenged Sevenfold, Enter Shikari, Linkin Park, Billy Talent, atď.
Reggaeton ale aj symfonicky metal, rnb, ja neviem, asi vsecko co mojmu uchu lahodi. Vacsinou neviem co je aky styl, spytam sa eriky a ona ze no toto je raggamuffin alebo podobna somarina a ja ze heeej? A co je toto? To je tibetska hudba atd a ja jej vzdy verim. Absolutne sa nevyznam a yz su to roky co nie som ska punkacka hihi
ale počúvam aj rock, subžánre metalu, subžánre hardcore punku, je toho veľa...na druhú stranu si vypočujem aj folk, klasiku, máličko aj rap, toho je ale ako šafránu...
ja počuvam všetko ale musi tam byt nejaky -osobitny vykon-kedze som kedysi mlatil do bubnov a hral na gitare a skladal hudbu tak v kazdom zanre moze byt uplny hnoj alebo aj uplna perla.Hlavne musi to byt zo srdca -precitene -a aj technicky zaujimave -napriklad basova linka Doug Wimbish -a či Victor Wootena a aj Sting dava zaujimave basy -teraz som si uvedomil ze napisem roman o hudbe tak kaslem na to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
@gitarista445
Moja reč ❤ (hl.Delik❤)
V poslednej dobe aj DMS (hl.Separ)