@leaav nirvanu,green day,asking alexandria preboha nieje metal ale dobre poedzme že rock ....... a najlepších hudobníkov tejto doby si označila tiež označila niekoho iného.. napr nicky minaj.. grcám . to mi ako uznávania metalu a rocku nepríde..... kedže som milionkrát ortodoxnejší ako ty v tomto sa so mnou nemôžeš ani hádať lebo vzhladom na tvoje znalosti tohoto mám ultimátnu a totálnu pravdu
@bangbangboom no to by nepovedal nikto o mne ale zas nepocuvam nejake brutalne veci , a lordi to je pre mna skvôr len taka vtipna hrajuca maškaráda, preto ich mam rada.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
hahá
pre zakladatela nieje metal ako metal aby si nedostal klinec do krku
a inak @2
nemam vyhraneny styl,pocuvam to co sa mi paci
a + v tej moznosti je aj rock
počúvam viaceré žánre (napr teraz frčím na rock n role) ale viac ma to ťahá na temnú stranu ak viete čo tým myslím
pre zakladatela ... kludne aj 5
napr. djov a drumnbass nepocuvam ale vobec,lebo to povazujem za sracky.
a ani nicki minaj nepocuvam
len obcas rappujem asi tak 2 jej pesnicky,ale neuznavam ju ani tak,ale existuju aj taki ludia
napr. djov a drumnbass nepocuvam ale vobec,lebo to povazujem za sracky.
a ani nicki minaj nepocuvam
len obcas rappujem asi tak 2 jej pesnicky,ale neuznavam ju ani tak,ale existuju aj taki ludia
a + ja som nepovedala ze green day a nirvana je metal
popocuvaj si niekedy poriadny benzin a bude, napriklad M112
a rad si na to tancujem
A inak @10
Motorhead a Sex Pistols dokopy. nie je nič lepšie.