Možnosť Slovenčina som dala preto, lebo niektori naozaj po slovensky nevedia...a aj preto, že človek asi označí skor jazyk, ktory je podla neho najkrajsi a slovenčina pekna je...
označila som iné, lebo jednoznačne numero uno je u mňa japončina a švédština, ale inak francúzština, španielčina, angličtina (lebo ňou rozprávam a zíde sa), oprášiť si nemčinu a slovenčinu určite tiež, lebo je to jeden z najkrajších jazykov na svete.. a možno ešte maďarčinu, keďže tu kde bývam jej potreba prevyšuje potrebu slovenčiny
Latinčina
Lebo jediný jazyk zo zoznamu, čo by som chcela vedieť a neviem
(a ešte možno ruština, aspoň schopnosť čítať azbuku plynule a nie ako škôlkar by potešila)
@smis aky jazyk je pre teba najkrajsi a chcel by si ho ovladat, tak som myslela. anglictina je povinny jazyk v skolach, ale naucit sa rozpravat sa da hocikde, takze ide len o vlastny vyber ja ani neviem ci by som si vybrala anglictinu keby som vybrala podla toho, ktory sa mi paci najviac
Kedze som v Spanielsku (a este aj budem) tak by som si tam najebal spanielcinu, k tomu drbol rustinu, mozno nemcinu a nech mam kompletne kombo tak taliancinu... Druha vec je ci by som to zvladol Ale primarne teda tu spanielcinu a rustinu, no
Angličtina , ako bolo spomínané je samozrejmosť a bral by som ruštinu, lebo keď sa jej už tie roky venujem, tak na čo to zahadzovať a je taká "rusko-exotická" Francúzštinu, lebo je strašne pekná :happy: (raz ju budem vedieť!) a španielčinu - taký milý popletený jazyk (ako moja učiteľka-španielka) A tak hádam ich aj raz všetky využijem
japončina :3, už viem základné frázy zo seriálov a kedže milujem japonsko a chcem tam raz ísť myslím, že nemusím vysvetľovať prečo by som si vybrala práve tento jazyk
noo tak všetky ktoré mam v "to learn" liste (a väčšina už sú v priebehu) angličtina, ruština, nemčina (a cbhudatko tam bola opustena, tka som za nu zahlasovala!!!a prisam bohu raz, raz ňou budem na samoučiace pomery "plynule"rozprávať!), fínčina a polština...
a ešte chcem nórčinu...ale to až za nejaký čas
a možno si dám buduci rok zasa macedónčinu...len uvidím ako budem zvládať to čo mám
iné - teda fínčina síce je to len taký môj rozmar, že sa to chcem naučiť len tak, pretože jednoducho chcem
inak chcem poriadne dopilovať angličtinu a nemčinu - rada by som prekladala
Okrem čínštiny asi všetky Nemčina ma až tak nebaví ale dobré by bolo sa naučiť trošku lepšie, po anglicky viac-menej viem ako skoro každý, ale chcela by som sa zdokonaliť, po latinsky sa tiež učím a ostatné sa mi páčia, najviac asi španielčina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Lebo jediný jazyk zo zoznamu, čo by som chcela vedieť a neviem
(a ešte možno ruština, aspoň schopnosť čítať azbuku plynule a nie ako škôlkar by potešila)
Inak aj polszczyzna
Angličtina je samozrejmosť.
Ale keď to mám brať s praktického hľadiska tak asi ruština...
Najviac by som ju vedel využiť.
a ešte chcem nórčinu...ale to až za nejaký čas
a možno si dám buduci rok zasa macedónčinu...len uvidím ako budem zvládať to čo mám
inak chcem poriadne dopilovať angličtinu a nemčinu - rada by som prekladala