Papľúh luhársky.
Tvári sa ako bojovník proti skorumpovanému systému, no funkcie prideľuje svojim pusipajtášom za veľmi zvláštnych okolností. Mal veľké reči ako porobí poriadky, pritom si trúfol akurát tak bábkové divadlo
Voľba č.1 pre mentálne slabších voličov.
Som z BB. Nič pozitívne pre tento kraj nespravil, len čo si na teplé miestečká svojich ľudí dosadil. Nie, nevravím tým, že iní politici nemajú obdobné praktiky. Aj vládnutie strachom či nenávisťou je celkom štandard pre politikov, ktorí inak nemajú akým vlastným prínosom zaujať. Ale o koľko užitočných peňazí z eurofondov sme kvôli nemu prišli, to je už trochu neštandardnejšia podpásovka.
Keď mi o ňom kamaráti rozprávali roky dozadu, tešil som sa že konečne z ľudu vystúpil nejaký cigáňobijca. No odkedy získal akú-takú-moc, o ňom nepočujem nič, takže ma to sklamalo. No vôbec nesledujem voľby, akurát Matovičove vtipy v novinách som čítal.
@nicmanenapada bývam v BB kraji, v regióne, kde je veľa Cigánov a v okolitých dedinách pomohol dosť! Ďalej, nie z eurofondov, ale z peňazí, ktoré on vyčlenil tu boli opravené cesty. Aj v mojom okrese dal prácu niektorým Cigánom
@scimitar101 na youtube máš jeho videí kopu, dokonca video natočené pre RTVS, konkrétne pre STV, ktoré však nikdy v TV nebolo odvysielané, stačí ak si dáš na youtube Marian Kotleba a nájde ti s ním desiatky videí
Jednoducho politika nie je o tom ,ze budem cakat kym pride niekto dokonaly. Niektore veci sa mi nepacia, no niektore body jeho programu zastava ako jeden z mala. V tomto nema velku konkurenciu, preto oslovuje myslim coraz viac volicov.
je to jedna dedina blízko, je tam viac videí, vláda pred 10 rokmi sľúbila tam policajnu stanicu, stále nie je, síce po tej dedine by som sa sám asi bál prejsť, ale biť sa tam bijú menej... len nedávno zbili jedného chlapca, ktorého chceli znásilniť, ale nebolo to ani v tv ani nikde, vie o tm len pár ľudí "tu"
hej a presne preto budem volit kretena, ktory nema sajnu ako sa riadi stat. si myslis, ze sa zbavime ciganov a tym vsetky problemy hasnu? poviem ti tajomstvo, aj keby vyriesil cigansku problematiku, co nevyriesi, lebo ma iq 40, tak slovensko do 4 rokov bude este vo vacsej pici nez je, lebo blbec ako on by nedokazal riadit ani dedinske potraviny, nieto este krajinu.
Nijaký ucelený, najprv som ho poznal len z cynickejobludy a karikatúr a fejsbuku. Potom som niekde začul a čítal, že kandiduje na župana a že sa dokonca dostal do druhého kola. Aj vtedy som si myslel, že možno pôjde o nejaký (kolosálny) komediantský kúsok. No úsmev mi začal zamŕzať, keď sa na ten post aj dostal a začal všelikam dosádzať svojich rodinných príslušníkov a vŕtať sa v záležitostiach kultúry, o ktorých nemá ani páru.
A teraz sa najnovšie doslýchavam, že aj veľmi veľa mladých (stredoškolákov) by ho volilo, keby mali možnosť. No neslýchané niečo.
@3515519 hmm páči sa mi to... Akože chcel som ho už dávno voliť lebo "menšie zlo" ale teraz vidím že to zlo neni.
Vidím tam ale stopy takého nacistického myslenia, no zatia to neni vyslovene extrémistické alebo zlé
Ale ja nemôžem za to, že na scéne sú len idioti, tak čo by som neponadával tým, čo tých idiotov idú aj voliť Vieš, chcel som voliť Sulíka, ale veľmi ma sklamal tým, že furt chodí do Slobodného vysielača.
Vy si myslíte to, čo vám tv povedala. To, čo vám vaši sympatizanti povedali a vy im to žeriete.
Pre mňa je to fanatik a idealista, učiteľ a teda rád káže ostatným, čo robiť. Je zaujatý a ští proti vetru, preto ho označujú za extrémistu, pritom to, čo on hlása nie je nič extrémne, ba priam normálne, skôr jeho pozadie a fanatizmus k nacionalizmu navádza ľudí veriť, že je to psychopat. To, že jeho kamaráti obsadili politické funkcie je bežné pri každej strane, to, že šiel do Slobodného vysielača? Smer neodpovedá na otázky denníka N, azda každý má právo vybrať si kde a pre akého voliča sa bude prezentovať. To, čo hovorí je idealizmus, hovorí historky, ktoré každého pobúria.
Ťažko si naňho tvorím ucelený názor, dobrý či zlý, na scéne je krátko. Ale ja aj tak nevolím nikoho. Politici menia názory podľa toho, kto za nimi stojí a nehovorím len o voličoch.
Už od začiatku kedy sa v BB na oslavách SNP objavil v uniforme podobnej tým čo nosili príslušníci HG mi bolo jasné že mu dosť jebe. Jeho pôsobenie ako župana sa dá zniesť ale jeho názory na históriu sú pomýlené a to ešte zďaleka neprezentoval všetky.
Kotleba nie je človek čo patrí do politiky. Ale nebojím sa že sa tam dostane lebo neverím že by bolo toľko volov na Slovensku. Bral by som ho keby vytvoril nejakú neziskovou pomohol alebo sa zastal ľudí ktorých sa iný nezastanú kvôli istej problematike na ktorej si založil aj svoju kampaň. Našiel vec kde môže toho veľa nasľubovať a tak si získal hlasy. No nezmôže sa na nič keďže nik rozumný ho nebude brať vážne. No je pravda že túto príležitosť mu dali politici ktorý sa báli riešiť problém ktorý je možné zvládnuť. Ako som na začiatku napísal, nechcem aby sa dostal do vlády ale dúfam že tým čo sa tam dostanú to bude ponaučenie že treba riešiť aj nepríjemne problémy. Inak sa toho chopí niekto kto tam nemá čo robiť. atď. atď.
Myslím že Koltebové preferencie rástu keďže tu vidím každú druhu politickú debatu len o ňom na ktorej veľa darebákov a výžierkov spoločnosti čo si myslia že Eurofondy padajú z neba a za svojú neschopnosť obviňujú národ nešetria nadávkami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Tvári sa ako bojovník proti skorumpovanému systému, no funkcie prideľuje svojim pusipajtášom za veľmi zvláštnych okolností. Mal veľké reči ako porobí poriadky, pritom si trúfol akurát tak bábkové divadlo
Voľba č.1 pre mentálne slabších voličov.
Som z BB. Nič pozitívne pre tento kraj nespravil, len čo si na teplé miestečká svojich ľudí dosadil. Nie, nevravím tým, že iní politici nemajú obdobné praktiky. Aj vládnutie strachom či nenávisťou je celkom štandard pre politikov, ktorí inak nemajú akým vlastným prínosom zaujať. Ale o koľko užitočných peňazí z eurofondov sme kvôli nemu prišli, to je už trochu neštandardnejšia podpásovka.
Tak ho asi idem voliť potom
A teraz sa najnovšie doslýchavam, že aj veľmi veľa mladých (stredoškolákov) by ho volilo, keby mali možnosť. No neslýchané niečo.
Vidím tam ale stopy takého nacistického myslenia, no zatia to neni vyslovene extrémistické alebo zlé
Volím Kotlebu, volím správne! Voľte číslo 19!!!
Pre mňa je to fanatik a idealista, učiteľ a teda rád káže ostatným, čo robiť. Je zaujatý a ští proti vetru, preto ho označujú za extrémistu, pritom to, čo on hlása nie je nič extrémne, ba priam normálne, skôr jeho pozadie a fanatizmus k nacionalizmu navádza ľudí veriť, že je to psychopat. To, že jeho kamaráti obsadili politické funkcie je bežné pri každej strane, to, že šiel do Slobodného vysielača? Smer neodpovedá na otázky denníka N, azda každý má právo vybrať si kde a pre akého voliča sa bude prezentovať. To, čo hovorí je idealizmus, hovorí historky, ktoré každého pobúria.
Ťažko si naňho tvorím ucelený názor, dobrý či zlý, na scéne je krátko. Ale ja aj tak nevolím nikoho. Politici menia názory podľa toho, kto za nimi stojí a nehovorím len o voličoch.