ideal nenajdes, iba niekoho, kto sa idealu bude čo najviac podobať...a treba brat na vedomie ze nikto nie je dokonaly..tak ani pana dokonaleho je nemozne najst...
ale ked sa zalubis, tak budes milovat aj nedostatky toho druheho...
Ta moja sa tam niekde ece tara... kurnik kto jej vysvetli, ze uz davno mala byt pri mne??? tolko rokov zabitych samotou... uz ju asi kaslu a budu stastna, ze sa mam tak dobre...
sak to dufam ze taky clovek existuje... lenze hapete ako sa najdeme? ja hladam dakoho kto ma bude lubit viac ako svoj zivot...takeho princa z rozpravky... a taky uz asi neexistuje..
Ayreen, súhlasím... láska príde keď ju najmenej čakáš
Angelik, princovia existuju, ale to je limitovaná edícia a jedného z nich mám JA!!! A prajem takého aj tebe... aj ostatným babám... každá žena si zaslúži princa
lucka9, no tak ja budem dufat... predstava o tom ze princovia existuju sa mi paci...asi v to budem viac dufat... tebe prajem vela lasky a stastia pri tom tvojom princovi...a spytaj sa ho ci nema neakeho brata princa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale ked sa zalubis, tak budes milovat aj nedostatky toho druheho...
A nehľadaj, nenájdeš...príde sama...
Angelik, princovia existuju, ale to je limitovaná edícia a jedného z nich mám JA!!! A prajem takého aj tebe... aj ostatným babám... každá žena si zaslúži princa
clovek co sedi doma na zadku toho moc nedosiahne