@teenka štve ma ked vidím ľudí, ktorí si myslia, že požrali všetku múdrosť sveta a pri tom si nevidia dalej od nosa... :/ a ženu, ktorá má rada sex hned označujú za nymfu... a všetci tí "hrdinovia", ktorí by mali radi doma nymfomanku, by po pár týždnoch nevládali na sex ani len pomyslieť
@metalabby Ale tak tak to chodi vacsina ked zacali zistovat cosi o nymfomankach si precitali na zaciatku ze ma rada vela sexu a potom sa už len rozplivali nad prectavami a dalej necitali O com to nymfomania je Ale neva som rada ze sa najde aj spriaznena dusa
KED MATE PROBLEM POSLITE CISLO ZAVOLAM CI SOM 40TNIK S HLASOM 20TNICKY INAK NIE PRE VSETKYCH ALE PRE MNOHYCH Z VAS KED SA NEMATE AKO VYJADRIT K TEJTO SEME TAK NACO MI TU PLS PISETE TIE SOMARINY KOHO TO ZAUJIMA CI LEN ABY SI VAS NIEKTO VSIMOL ZE SICE NEMATE CO DODAT ALE VSIMNITE SI ZE SOM ASPON TU. SEX MAJU PODLA VAS RADI LEN 40ROCNY PEDOFILY??? MATE ZAUJIMAVU PRECTAVU A TROCHU NARUZIVEJSICH ZENACH
uZ SOM TU CHALAN PRED NEDAVNOM SOM TU BOLA SOTVA HODINU A DAKTO MI TU TREPA ZE TU TRAVIM OSEM HODIN Z DNA POTOM SOM BOLA DAKA NÁNA KTORA TU MA NEVEM KOLKO NICKOU POTOM SOM TU MALA MUZSKY NICK A TERAZ SOM PEDOFIL CO TO BUDE ZAJTRA NEVEM ALE FAKT SA TESIM DD
SOM NA TEJTO STRANKE KRATKA A NAOZAJ DOKOPI SOM TU NEBOLA 8HODIN NIE CO ESTE ZA DEN TAK ASI ESTE DOBRE NEVEM O COM JE TATO STRANKA ALE FAKT PLS PISTE K TEME
@teenka ty budes jedna z tych, ktora si hodila nieco so sexom do googlu a vyhodilo jej birdz diskusne forum na tu temu a zapacili sa ti take temy, nemam pravdu? btw @antifunebracka shake, u mna detto
@method Nie ja som jedna s tých co robila kolaž na temu drogy a naslo mi birdz forum kde riesili ze kto droguje no neurcili ci makke ci tvrde drogy pretože makka droga je aj cokolada a neverim tomu ze tolko ludi nejedlo cokoladu a myslela som ze je to o inom no zistila som ze ludia ktory ma nepoznaju ma vlastne poznaju viac ako ja sama som s toho az mimo co vsetko som sa o sebe nedozvedela dokonca take veci ze som musela mat vole riadne okno ked si to nepamatam
Vela poloh mam rad Zaleží od situacie,ktorá je vzrusujuca,ked ma žena šaty ci suknu a nejaku rychlovku,tak vtedy odzadu,..ale všetko je super,..ked je žena hore,podo mnou a to či uz na chrbte ,tak aj na bruchu ked je a to je veeelmi super poloha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
@delpurr nie, ona nie je fake
Naobľúbenejšie poloha, no neviem, je ich viac
SOM NA TEJTO STRANKE KRATKA A NAOZAJ DOKOPI SOM TU NEBOLA 8HODIN NIE CO ESTE ZA DEN TAK ASI ESTE DOBRE NEVEM O COM JE TATO STRANKA ALE FAKT PLS PISTE K TEME
@moore husté reči...?