@chcemsex Česť výnimkám, ale i tak v 25 už budú mať rozťahanú kundu od kadekoho a hnusnú povesť. Však keď blbé 15ky naletia kadejakému ich „úžasnému frajerovi“...
konecne nieco normalne povedane, ale zato ze mam 15, tak si hned nemyslite, ze sa to pytam kvoli sebe, to potrebujem do skoly, prieskum. a za dalsie 15 je aj podla mna dost malo
@tesfaye Mne môže byť jedno, či umriem ako panna, nebudem kvôli tomu trtkať v 12, že čo keby som náhodou zajtra umrela? To radšej pôjdem na výlet, lebo čo keby som zajtra umrela? Nech aspoň niečo zažijem a spoznám.
@chcemsex prečo 15? boha však to ani vyvinutá ešte nie si...a odkedy tí, čo sexujú od 15-tich, majú lepší život a viac si ho užívajú? nevravím, že to nie je nevyhnutná vec k životu, ale prečo dnes všetci vidia za všetkým len sex? radšej budem polievať kvetinky, čo si zasadím u babky na dvore a starať sa o ne a môže ma to rovnako napľňať, ako patriť k takýmto, ako sú títo kokoti a kurvy.
môj názor ..teda prvý sex chcem mať tak v 17 alebo 18tke ...myslím, že mať sex v 15tke alebo 16tke je totalna blbost ked uz tak z lasky a ak si ma ten frajer zasluzi a bude ma naozaj milovat tak si pocka ...moj nazor ...a nebudem s atrapit ze si bude zo mna niekto robit srandu ze som este panna ...
@Krutafunebracka@31 : Je mi to jedno uprimne. Ak si zdrave dievca a mas chut na sex len si povies ze "ty nikdy" tak to je pravda to nie si frigidna, to si len hlupa.
Prosím, odnaučte ma už nadávať len tak. Sakra, toto je jedna z veľmi mála vecí (i keď momentálne jediná taká, čo ma napadá, ale pre istotu nebudem hovoriť, že úplne jediná), čo sa mi nedarí ovládnuť sa.
@tesfaye Ja asi ťažko. Mám 17 a stále mi nič také nehrozí. (Nerátam nejakých úchylov behajúcich po vonku, tých sa bojím, i keď to by musel byť straaaaaaaašne zúfalý, aby si vybral práve mňa. Ale tak bojím sa už len toho šoku, keby na mňa niekto vyskočil z kríkov, aby ma nezabil. )
si myslím, že to je individuálne... malo by sa začať vtedy, keď sa človek na to cíti... ne preto, že frajer chce alebo , keď sa treba chváliť kamarátom s tým, že už mám po tom...
@tesfaye Predstav si, ale ja to dokážem. Možno mám nadprirodzené schopnosti, alebo mi možno len stačí nad tým trošku porozmýšľať, prečo by som nemala skúšať každú kravinu. Rovno poďme skúsiť heroín a skočiť zo skaly, lebo nemôžem predsa odsúdiť niečo, čo som ešte neskúšala, no nie? Možno by to bolo niečo úžasné, byť rozflákaná a dolámaná, mŕtva, krvavá niekde na skalách, no nie?
@tesfaye teraz si to trafil! ano spravne, sex ma v prvom rade funkciu BIOLOGICKU. ale nemyslim si ze rodicia kohokolvek z tu pritomnych ju zacali plnit niekedy v 15 rokoch. kravina. to by tu asi viaceri nepisali. lebo teraz je trend sexovat od 15 a v tridsiatke mat za sebou 5 potratov
pridavam sa k nazoru krutejfunebracky!
a @mimcu to uz co za prijebany nazor??? "a kde zijes????" ty sa citis? to clovek musi trtkat ako kralik od malicka aby patril do tejto skurvenej spolocnosti?
nazor dnesnych deti a ako sledujem i dospelych je uplne zvrateny..
takito ludia budu vychovavat dalsie generacie..
clovek objavuje zmysel zivota.. je nim sex.. avsak stava sa z neho droga.. prijemny pocit je prilis kratky a prchavy.. a nikto v nom nevidi hlbsi zmysel.. splynutie dvoch tiel a zaroven dusi.. kazdy v tom vidi uspokojenie vlastnych potrieb..
berte to tak ze sme sa vivinuli zo zvierat takze tuha po druhom pohlavi tu bola a bude.ale najlepsie je to ked to chcete obaja nie pre zabavu ale z lasky.ked to neni take poulicne vitrtkavanie ale naozaj ce to je laska.a osobne som tu spravnu nenasiel(takze som este ziaden sex nemal)
vytrhla si to z kontextu ja som tam písal aj o pôžitkovej stránke sexu...vieš môžeš si to rozdávať za účelom plodenia detí a môžeš si to rozdávať aj bez účelu plodenia detí...chlapík vie kedy má vytiahnuť, baba bere antikoncepciu...
@tesfaye prijemnejsi ako co?? myslim ze existuje vela veci, ktore dokazu vyvolat porovnatelny ak nie vacsi euforicky zazitok ako je sex ako taky..
Matke Tereze si to vybrala a zila v tom dobrovolne /teda jej to nikto nezakazoval jedine ak ona sama, ale to je trosku ine/
Tym som chcel vsak povedat to, ze ked ona dokazala prezit bez sexu a nemyslim si, ze by podla nej mala zly zivot, tak kazdy z nas, by si vedel najst nieco co by ho naplnalo a nemusel by sa "drogovat" sexom
vedel som ze to tak pochopis.. mal som tam napisat "neplodnej rastliny"
sex beries ako osobne potesenie.. ibaze v nom ide o dvoch ludi.. a primarne je kvoli mnozeniu sa.. sekundarne ako potesenie.. avsak primarna funkcia stale ostava a preto je urceny prave do manzelstva ;o) ale ine chcem povedat..
Podla mna je hlupost vidiet v niecom tak nestalom a kratkom zmysel zivota, resp plnit si tym zivot.. kedze sex nic nedava
ako vieš že matka tereza nemala sex?? títo slávni ľudia majú aj svoje tienisté stránky o ktorých sa moc nehovorí
prečo mám využívať primárne funkcie keď sekundárna mi viac vyhovuje?
pocit víťazstva je tiež krátky a nestály pocit...takže by som sa vlastne o to ani nemal snažiť...oukej berem...sex nič nedáva ani pocit víťazstva mi nič nedáva a napriek tomu hrám fodbal...takto si to myslel??
ako že mi sex nič nedáva? ide o ten pocit uspokojenia a splynutie dvoch tiel...cítiť na sebe ženské telo mi prináš pocit uspokojenia...a veeeeľmi veľa vecí robíme kvoli tomuto chvíľkovému pocitu uspokojenia
@tesfaye drogy som na mysli nemal.. nieco ovela menej skodlive len s pozitivnymi ucinkami!!
prepac, ale su fakt veci o ktorych by si nemal pochybovat..a za to by som i skocil do ohna
nevravim ze ju musis vyuzivat.. ale ty nevyuzivas ani sekundarnu..
ano presne tak..
ved prave.. vsetko sa orientuje kvoli tomu.. avsak ja si myslim, ze by sa to malo robit kvoli inemu.. pocit stastia zo stastia druheho je ovela silnejsi ako pocit stastia z vlastneho stastia..
ak ti ide o sex.. "obstastnujes" seba.. ak niekoho milujes.. netuzis po sexe, ale si rad za to ze si s tym clovek.. sex vlastne milovanie sa stava uz len korenim..
kresťanský stredoveký filozof sv. Augustin z Hippo povedal krásny výrok na ktorý nadviazal Descartes...no takže tento Augustín povedal: Pochybujem, teda som.
ja sekundárnu využívam veľmi rád
takže vlastne sa nemáme snažiť ani o žiadne pocity lebo sú krátkodobé...
ja som šťastný že som obšťastnil nejakú dievčinu a spríjemnil jej deň/noc/ráno
@tesfaye prave naopak mas sa snazit o pocity, lebo tie vedu k citom.. avsak na urovni psychickej a nie fyzickeho zazivania..
mimochodom.. pochybovat mozes, ale je na mieste sa zamysliet o com pochybujes.. lebo niekto povedal i "myslim teda som" teda nestaci len pochybovat.. ale i mysliet
a je to prilis povrchne.. obstastnil si ju fyzicky, ale psychicky vyprazdnil a v podstate zneuzil.. musis si uvedomit, ze zatial co muz je stavany skor na fyzicku zataz a fyzicke prezivanie, zeny to beru skor psychicky a vnutorne.. teda ak ju len "zneuzijes" (mozes to nazvat obstastnenim) tak mas dobry pocit, hoci v skutocnosti si ju len zneuzil..
ad Matka Tereza .. rozhodla sa pomoct tam, kde je to potrebne.. svet by bol ovela krajsi, kebyze miesto novych rekrutov a tankov, postavi amerika traktory a tych vojakov posle do afriky aby sa s nimi naucili makat..
hned by bol krajsi svet, o nieco menej chudoby.. tym ze im tam zhadzuju jedlo a lieky je to len "prezivanie" nikdy vsak nebude plnohodnotne zitie.. Ona sla prikladom.. skrz obetu cloveka zachranis mnohych.. ak sa neobetujes.. len umries..
žena v tom môže cítiť niečo iné ako chlap a asi aj cíti...z môjho pohľadu ide o to, že oukej fajn pichol som si? sem-tam hej ale tam ide o tú nádherú chvílu spojenia prežívanie toho animálneho/mystického v nás...žena to môže tiež svojimi pocitmi vnímať ako niečo vysoko pozitívneho...
inak haluz, že preberáme čo pri tom cítia ženy
vieš ono tam z nášho pohľadu bolo potrebné ísť z indického pohľadu a myslenia mali zlú karmu a preto si zaslúžili trpeť...
aj ja som za to aby tu bolo viac matiek teriez...jedlo miesto zbraní...
podľa mňa ideálny vek neexistuje keď sa na to ten človek cíti a má pri sebe niekoho kto pre neho veľa znamená a je to vzájomné tak nie je čo riešiť.. je to každého osobná vec.. či už to niekto urobí v 14 alebo v 20 je to každého osobná vec..
ako ja som si bola ista ze mam este cas ale ako tak citam tie dievcenske casopisy a nejake pre mna 12 13 rocne sopliacky sa tam stazuju ze maju problemy pri sexe tak sa mi oci prevracaju same od seba(nie ze by som skulila) a vyzera to ze 15 rocny su uz akosi pozadu takze neviem
ja mam 17 rokov a som panna a nehanbim sa zato...ved ked budem chciet mozem o to prist kedykolvek ale ked uz pridem naspat to nevratim a navyse nechcem mrdat s kazdym... len s priatelom ak bude...
@wyxsi ,súhlásim ale nechápem prečo si napísala:"a jeden z nich ešte pohlavne nežil".
Podľa mňa je to najlepšie ak ešte ani jeden z nich nemal pohlavný styk s inou osobu pretože viem čo sa deje okolo mňa a napríklad aj niektoré baby ktoré chodia so staršími chalanmi ktorí už mali pohlavný styk mi dosť často povedali niečo v tom zmysle že sa boja sním "spať" keďže on je už takpovediac skúsený respektíve mal už styk s osobou iného pohlavia pretože ho nechcú sklamať,poprípade zahanbiť samé seba pretože ešte nevedia čo a ako a myslím že nikto po sexe alebo prípade počas neho nechce aby mu rozume nebehalo nič iné ako len otázky typu:čo ak tá jeho ex bola lepšia a on mi povedal že som úžasná len preto aby som sa necítila trápne alebo ma nechcel sklamať?!Je pravda že niektorý chalani povedia pravdu,povedia čo si o tom myslia,povedia čo sa im páči ale nie všetci sú taký a myslím že ani ten najväčší "čávo" nechce sklamať babu/ženu ktorú naozaj miluje...
Prepáčte,toto bolo asi troška mimo tému ale musel som to napísať
Takže čo sa týka toho kedy je najvhodnejší vek na sex,myslím že to záleží len na Vás osobne a na okolnostiach, mali by ste vedieť kedy ste pripravená/ý a či osoba s ktorou to chcete je naozaj tá správna,netreba sa nikam náhliť a hlavne treba byť opatrný,nemyslím len používanie ochrany ale osobne si myslím že prvý pohlavný styk by mal byť s osobou ktorú máte naozaj radi/milujete ju a dôverujete jej,netreba ísť do kríku s prvým chalanom ktorí ti kúpil drink,povedal že si tá najkrajšia baba/žena na svete a ty chceš sex len preto že všetci ostatný kamoši ho už mali.
to zistis sama ................ked budes na to pripravena budes to vediet a pojde to lahko.......ved niekto ho ma v 14 a niekto v 20 nikde nemam predurcene v kolkych rokoch je na to ten spravny cas...........
maam 15 ..a zatial som este chvalabohu sex nemala...aaj ked..neviem ci je to tym vekom ...ale su chvilky kedy ma to strasne taha...take chvilkove obdobia je mozne ze je to tym vekom? ze mam na to chut? alebo ma to taha vyskusat?..ooooch ((...aaale len prosim aby som vydrzala do 18tky.. nechcem byt ako tie kurvicky co sa uz v 14 ci 15 vyspia s kymkolvek...aaale fakt...neviem co sa deje..aaale strasne ma to taha...drzte palce...len nech vydrzim viem ze by som z toho nic nemala...mozno len nieco viac medzi kamoskami..ale o to nestojim..takze ide mi iba o zdravie...tak to chcem vydrzat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
116 komentov
nie každý má babičkinu pseudomorálku
v pohode vek je tak 15-16
@krutafunebracka ty chces ostat pannou az dosmrti?
kurvíčatá idú za peniaze alebo za inú materiálnu hodnotu...skôr si chcú užiť život...sex, drugs, rock´n´roll
nikdy nevieš kedy príde konec a tak treba žiť, sexovať ako posledný krát...
Ja áno. Ale ja mám zošitú.
konecne nieco normalne povedane, ale zato ze mam 15, tak si hned nemyslite, ze sa to pytam kvoli sebe, to potrebujem do skoly, prieskum. a za dalsie 15 je aj podla mna dost malo
v pohode aj 15 - 16...a dokonca aj 21...
Je to tvoj zivot, rob si co chces
aspon nejaka odpoved
neviem ten čo najviac vyhlasuje, že sex nechce mať bude prvý fiknutý
ja neviem ja nikdy nepochopím túto pseudomorálku
v 14 ? aha no si prva, co povedala vek pod 16 alebo 15 ? no newiem ale zatial najmenej
pockaj ktooraa teraz ??
nechápem ako môžeš odsúdiť niečo čo si nezažila?
možno je to úžasné ležať polámaný na skalách pozri sa na polských a českých turistov pravidelne sa lámajúcich v tatrách
skús heroín ja ti to neberem...a aspoň si zober čistú inzulínku nech nedostaneš nejaký bordel...
vieš keby tvoji rodičia neskúsili sex asi by si tu so mnou nediskutovala...čiže okrem čisto pôžitkárskych vecí ma aj funkciu biologickú
pridavam sa k nazoru krutejfunebracky!
a @mimcu to uz co za prijebany nazor??? "a kde zijes????" ty sa citis? to clovek musi trtkat ako kralik od malicka aby patril do tejto skurvenej spolocnosti?
ok, stahujem sa do hor
takito ludia budu vychovavat dalsie generacie..
clovek objavuje zmysel zivota.. je nim sex.. avsak stava sa z neho droga.. prijemny pocit je prilis kratky a prchavy.. a nikto v nom nevidi hlbsi zmysel.. splynutie dvoch tiel a zaroven dusi.. kazdy v tom vidi uspokojenie vlastnych potrieb..
teda "potrieb"
nestava sa casto.. ale suhlas s @63 a @69
vytrhla si to z kontextu ja som tam písal aj o pôžitkovej stránke sexu...vieš môžeš si to rozdávať za účelom plodenia detí a môžeš si to rozdávať aj bez účelu plodenia detí...chlapík vie kedy má vytiahnuť, baba bere antikoncepciu...
@johnysheek
podľa mňa je sex fajn zmysel života...lepší ako bezcielne zhŕňanie statkov a majetku...a ako vieš že v tom nevidím hlbší mystický zážitok??
johny a celý život je vlastne o uspokojovaní vlastných potrieb nemyslíš?? máš potrebu jesť - ješ, máš potrebu piť - piješ...
a nemozem tvrdit ze je to lepsie.. lebo ako jedno tak i to druhe je hlupost..
za zmysel zivota by som pokladal nieco, za co by bol clovek ochotny umriet.
si ochotny umriet len preto, aby si mal sex?? ak ano. . je to tvoja vec, ale mne je ta luto..
nejak mi zachutil život a nemienim sa ho vzdať kvôli nejakému "úplne super zaručenému" ideálu...
nejesť nepiť nesexovať bez toho sexu by som sa dostal na úroveň rastliny - dýchať priberať vlahu a živiny
definuj parazitickí zmrdi...
feministka poprípade mníška
nemoralizuj tolko a začni si užívať
sprostá malá kurva?? neni si náhodou 24 ročný mladý muž?
bohviekedy ťa mali fotrovci a vieš vôbec že nie si z detského domova??
Mama mala 29 a oco asi teda 34. A viem, že som ich. Smola, no...
@testafaye teraz sa z plnych pluc smejem.. jest a pit musis aby si prezil.. sex k zivotu nepotrebujes to si potvrdil..
a prosim ta.. povedz mi, ze Matka Tereza bola "na urovni rastliny"
inak povedane.. miesto sexu je nekonecne vela moznosti ako robit nieco ine.. UZITOCNE pre svet ci pre seba..
((nie je nahodou na urovni rastliny ten.. /co sa rozumu tyka/ co len "prijima vlahu a ziviny a mnozi sa??" )
--------------
@mrshater
:´ ´ ´ ´ ´ ´ ´ ´ ´ ´ ´ ´ ´ ´ ´ ´(
:´ ´ ´( ach joo :´ ´ ´ ´ ´ ´ ´ ´(
:´ ´ ´ ´ ´ ´ ´ ´ ´ ´ ´ ´ ´ ´ ´ ´(
povedzte mi niekto ze to len hrala..
ja ti neberem či si slušná alebo nie...
@johnysheek
nepotrebujem ale je príjemnejší...tak isto nepotrebuješ ani peniaze, šaty, autá proste nič, len spať, srať, šťať, žrať, dýchať a piť
matka tereza si to vybrala dobrovolne...žila v katolíckom dogmatizme ktorý jej to zakazoval
"((nie je nahodou na urovni rastliny ten.. /co sa rozumu tyka/ co len "prijima vlahu a ziviny a mnozi sa??" )"
no veď o to ide v tvojej koncepcii...ty chceš ten sex len na množenie...ja ho berem ako potešenie...
šak si maj sex po svadbe výlučne za účelom plodenia detí
Matke Tereze si to vybrala a zila v tom dobrovolne /teda jej to nikto nezakazoval jedine ak ona sama, ale to je trosku ine/
Tym som chcel vsak povedat to, ze ked ona dokazala prezit bez sexu a nemyslim si, ze by podla nej mala zly zivot, tak kazdy z nas, by si vedel najst nieco co by ho naplnalo a nemusel by sa "drogovat" sexom
vedel som ze to tak pochopis.. mal som tam napisat "neplodnej rastliny"
sex beries ako osobne potesenie.. ibaze v nom ide o dvoch ludi.. a primarne je kvoli mnozeniu sa.. sekundarne ako potesenie.. avsak primarna funkcia stale ostava a preto je urceny prave do manzelstva ;o) ale ine chcem povedat..
Podla mna je hlupost vidiet v niecom tak nestalom a kratkom zmysel zivota, resp plnit si tym zivot.. kedze sex nic nedava
no tak drogy vyvolajú väčší zážitok
ako vieš že matka tereza nemala sex?? títo slávni ľudia majú aj svoje tienisté stránky o ktorých sa moc nehovorí
prečo mám využívať primárne funkcie keď sekundárna mi viac vyhovuje?
pocit víťazstva je tiež krátky a nestály pocit...takže by som sa vlastne o to ani nemal snažiť...oukej berem...sex nič nedáva ani pocit víťazstva mi nič nedáva a napriek tomu hrám fodbal...takto si to myslel??
ako že mi sex nič nedáva? ide o ten pocit uspokojenia a splynutie dvoch tiel...cítiť na sebe ženské telo mi prináš pocit uspokojenia...a veeeeľmi veľa vecí robíme kvoli tomuto chvíľkovému pocitu uspokojenia
prepac, ale su fakt veci o ktorych by si nemal pochybovat..a za to by som i skocil do ohna
nevravim ze ju musis vyuzivat.. ale ty nevyuzivas ani sekundarnu..
ano presne tak..
ved prave.. vsetko sa orientuje kvoli tomu.. avsak ja si myslim, ze by sa to malo robit kvoli inemu.. pocit stastia zo stastia druheho je ovela silnejsi ako pocit stastia z vlastneho stastia..
ak ti ide o sex.. "obstastnujes" seba.. ak niekoho milujes.. netuzis po sexe, ale si rad za to ze si s tym clovek.. sex vlastne milovanie sa stava uz len korenim..
kresťanský stredoveký filozof sv. Augustin z Hippo povedal krásny výrok na ktorý nadviazal Descartes...no takže tento Augustín povedal: Pochybujem, teda som.
ja sekundárnu využívam veľmi rád
takže vlastne sa nemáme snažiť ani o žiadne pocity lebo sú krátkodobé...
ja som šťastný že som obšťastnil nejakú dievčinu a spríjemnil jej deň/noc/ráno
hej katolícka ženská ktorá sa nasnorila do indie pomáhať ľuďom so zlou karmou...z indického pohľadu je to tak
ja ju dosť veľmi uznávam ale prečo o nej nemôžem pochybovať??
mimochodom.. pochybovat mozes, ale je na mieste sa zamysliet o com pochybujes.. lebo niekto povedal i "myslim teda som" teda nestaci len pochybovat.. ale i mysliet
a je to prilis povrchne.. obstastnil si ju fyzicky, ale psychicky vyprazdnil a v podstate zneuzil.. musis si uvedomit, ze zatial co muz je stavany skor na fyzicku zataz a fyzicke prezivanie, zeny to beru skor psychicky a vnutorne.. teda ak ju len "zneuzijes" (mozes to nazvat obstastnenim) tak mas dobry pocit, hoci v skutocnosti si ju len zneuzil..
ad Matka Tereza .. rozhodla sa pomoct tam, kde je to potrebne.. svet by bol ovela krajsi, kebyze miesto novych rekrutov a tankov, postavi amerika traktory a tych vojakov posle do afriky aby sa s nimi naucili makat..
hned by bol krajsi svet, o nieco menej chudoby.. tym ze im tam zhadzuju jedlo a lieky je to len "prezivanie" nikdy vsak nebude plnohodnotne zitie.. Ona sla prikladom.. skrz obetu cloveka zachranis mnohych.. ak sa neobetujes.. len umries..
prečo myslíš že som ju vyprázdnil??
žena v tom môže cítiť niečo iné ako chlap a asi aj cíti...z môjho pohľadu ide o to, že oukej fajn pichol som si? sem-tam hej ale tam ide o tú nádherú chvílu spojenia prežívanie toho animálneho/mystického v nás...žena to môže tiež svojimi pocitmi vnímať ako niečo vysoko pozitívneho...
inak haluz, že preberáme čo pri tom cítia ženy
vieš ono tam z nášho pohľadu bolo potrebné ísť z indického pohľadu a myslenia mali zlú karmu a preto si zaslúžili trpeť...
aj ja som za to aby tu bolo viac matiek teriez...jedlo miesto zbraní...
Podľa mňa je to najlepšie ak ešte ani jeden z nich nemal pohlavný styk s inou osobu pretože viem čo sa deje okolo mňa a napríklad aj niektoré baby ktoré chodia so staršími chalanmi ktorí už mali pohlavný styk mi dosť často povedali niečo v tom zmysle že sa boja sním "spať" keďže on je už takpovediac skúsený respektíve mal už styk s osobou iného pohlavia pretože ho nechcú sklamať,poprípade zahanbiť samé seba pretože ešte nevedia čo a ako a myslím že nikto po sexe alebo prípade počas neho nechce aby mu rozume nebehalo nič iné ako len otázky typu:čo ak tá jeho ex bola lepšia a on mi povedal že som úžasná len preto aby som sa necítila trápne alebo ma nechcel sklamať?!Je pravda že niektorý chalani povedia pravdu,povedia čo si o tom myslia,povedia čo sa im páči ale nie všetci sú taký a myslím že ani ten najväčší "čávo" nechce sklamať babu/ženu ktorú naozaj miluje...
Prepáčte,toto bolo asi troška mimo tému ale musel som to napísať
Takže čo sa týka toho kedy je najvhodnejší vek na sex,myslím že to záleží len na Vás osobne a na okolnostiach, mali by ste vedieť kedy ste pripravená/ý a či osoba s ktorou to chcete je naozaj tá správna,netreba sa nikam náhliť a hlavne treba byť opatrný,nemyslím len používanie ochrany ale osobne si myslím že prvý pohlavný styk by mal byť s osobou ktorú máte naozaj radi/milujete ju a dôverujete jej,netreba ísť do kríku s prvým chalanom ktorí ti kúpil drink,povedal že si tá najkrajšia baba/žena na svete a ty chceš sex len preto že všetci ostatný kamoši ho už mali.
a nemyslim si o babach ktore stratili panenstvo pred 15 ze su kurvi !!!
som este decko...bez starosti a povinnosti, a to si chcem uzit pokial mozem
prvi sex by som chcela mat tak asi v 17 ale ked na to budem pripravena skor tak skor a ak este nebudem tak este pockam
ale podla mna tak 16, 17 ale je to vec kazdeho ako sa rozhodne...