@tommyhot to skor vstane jobs z mrtvych, nez vydaju iphone na wwdc ja sa len obavam, aby sa apple prilis nezameriaval na trend, ktory priviedol samsung, a sice, coraz vacsie displeje a radsej nech ostane pri klasickej 3,5
a k teme.. tiez cakam na novy iphone a ak sa mi nebude pozdavat, tak 4s
Na iPhone 3GS (3G som nechcel) som nemal peniaze, nemam 23 ako ty ale mal som 16 rokov, kupoval som si to z vlastných peňazí takže iPod je fajn náhrada iPhone-u a to že nosím ešte k tomu mobil mi neprekáža (je dosť malý)
takže áno, iPod ešte používa veľa ľudí v dnešnej dobe, by si sa šudoval koľko veľa
Keby mal iphone flash player a nejaku Solidnejsiu podporu pre ukladanie veci z netu tak by to bol uplne dokonaly telefon...
Inak teraz mam xperiu arc s ... V jeho cenovej katwgorii skvela volba len skoda plastovej konstrukcie a nekonfortneho prehravaca hudby (najlepsi ma iphone jednoznacne vsade inde su nahovno) ... Aj android je podla mna dost nestylovy ... Keby si mam vybrat znova tak jedine iOS alebo nieco ako lumia 800 bo 900
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ja osobne by som bral ten HTC radsej
a k teme.. tiez cakam na novy iphone a ak sa mi nebude pozdavat, tak 4s
Na iPhone 3GS (3G som nechcel) som nemal peniaze, nemam 23 ako ty ale mal som 16 rokov, kupoval som si to z vlastných peňazí takže iPod je fajn náhrada iPhone-u a to že nosím ešte k tomu mobil mi neprekáža (je dosť malý)
takže áno, iPod ešte používa veľa ľudí v dnešnej dobe, by si sa šudoval koľko veľa
Inak teraz mam xperiu arc s ... V jeho cenovej katwgorii skvela volba len skoda plastovej konstrukcie a nekonfortneho prehravaca hudby (najlepsi ma iphone jednoznacne vsade inde su nahovno) ... Aj android je podla mna dost nestylovy ... Keby si mam vybrat znova tak jedine iOS alebo nieco ako lumia 800 bo 900
Najlepsi fon ale podla mna iPhone 4s