escape the fate je post hardcore...ale vyzeraju skor na emocore
zasadny rozdiel medzi tymito zanrami vidim v breakdownoch a v ovela brutalnejsej hudbe v metalcore
Metalcore je spev (rock, "pop-rock"...) miestami tvrdy/metalovi vacsinou s kratkymi vykrikmi ktore doplnaju ten spev... Nu (New Urban) Metal je mix niecoho ako napr. rocku, popu (u Linkin Park aj rapu) ktory sa strieda s metalom. Nu-Metal ma dlchsiu metalovu pasaz ako Metalcore, proste taku stupnujucu s rocku na metal a potom znova na rock a ten Metalcore ma len take kratke a opakujuce sa prvky metalu do toho spevu alebo pocas kratuckej pauzi v speve a su tam castejsie ako pri Nu-Metale ktory ich ma zas menej ale dlchsie a spracovane aj ako metal... tak sa to zda mne, ak sa mylim tak SORRY.
Ked uz o niecom pisem svoje ,,znalecke,, posudky,tak si o tom aspon nieco nastudujem-vypocujem...nezastavam si ziadny hudobny styl,kazdemu sa paci nieco ine
Už len Escape the Fate je metalcore tieto pojebané emo sračky ako toto, Alesana, Asking Alexandria nemajú s pravým metalcorom nič spoločné! Pravý metalcore je starý Caliban, Heaven Shall Burn, Maroon a ďalšie bandy najmä z Nemecka a USA.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
(tak to teda vidim ja, dufam ze ma teraz vlasati zajebu pod zem
metalcore
tak nejak asi
zasadny rozdiel medzi tymito zanrami vidim v breakdownoch a v ovela brutalnejsej hudbe v metalcore
numetal je mensia sracka kde sa rapuje