to si si tam nikdy nič nepchala ???????.......................................Maj gad... @mirka7 dobre radí, nejakú párku alebo uhorku ...... alebo ... mrkvu
@ kokoska345 @ 6 z tejto tvojej vety nemám veľmi pocit, že by si to chcela aj ty...a čo keď spolu chodíte rok? keď za to naozaj stojí, tak na teba počká, keď budeš na to naozaj pripravená...si predstav opačnú situáciu, keby ty chceš a on nie...nútiš ho i napriek do toho??
Určite nemaj sex iba pre fakt, že už spolu chodíte dlho a on to chce, pokiaľ nie si presvedčená o tom, že to chceš aj ty. Prípadne, pokiaľ sa tak ešte nestalo, nech ťa skúsi najprv iba urobiť rukou, ty jeho, a tak podobne a až postupne sa dopracujte k sexu. Prvý krát to fakt nemusí bolieť, ja osobne som si ho užívala od prvého okamihu, žiadna bolesť A k otázke aké to je... No predsa úžasné, prečo inak by potom ľudia po ňom tak prahli?
nikto ti to nemoze povedat presne, kazda baba je ina.. pre mna boli prve razy katastrofalne a aj po roku ma to trosku boli, alebo viac, zalezi na tom v akej sme polohe a je to aj o tvojej "hlbke" a o tom ako je partner obdareny.. hlavne nestresuj vobec ta to nemusi boliet, myslim si ze je malo dievcat ktore to boli prvy raz mozno nebude uplna vyhra ale potom to bude vsetko ok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale moc ste mi nepomohli
na to že spolu chodíte spolu rok by mohol brať ohlady....a možno ťa to ani bolieť nebude...
Ale ak sa bojíš bolesti, nešla by som do toho. Ak to naozaj úprimne chceš, kašleš na obavy z bolesti a ideš do toho.
Ale keď budeš v strese, budeš mať stiahnuté svaly a nedostane sa do teba ani kliešťami...
Nie je to o tom, že musím, lebo nechcem povedať nie...hlavne by si to mala chcieť a tešiť sa z toho.