to že som konečne dostal pred rokom vlastnú izbu bolo to najlepšie, čo som kedy v žiote zažil! konečne môj bordel, môj komp, môj internet, moja telka, môj priestor a v ňom len moje veci. prsote úplne fasa a môžem si zapáliť večer v izbe, keď ostatný spia
tak keby bol koniec skoly potesila by som ale taka skvela dovolenka s dobrou partiou pri dobrej zabave tak to je zazitok na nezaplatenie.D a to by bol zaroven najkrajsi moment
...no bohužiaľ žiadna z možností.. ..tak tu pridám vlastné.. : keď mi rodičia kúpili moju Atlantu (psíka), prvé milovanie.. s mojou láskou... , dnešný deň keďže mám svoju prvú platobnú kartu s obrázkom mojej Atlanty keď som šla minulé leto po 10 rokoch k moru.. s mojou rodinkou.. atď. dokázala by som menovať a menovať..
@finwaell áno aj ja mám hoodne starostí ale ide o to že si človek dokáže vážiť každý pekný moment ktorý práve prežíva aj keď nieje najkrajší zlých momentov je viac, ale každý jeden skôr či neskôr pominie ide o prítomnosť...
zo zlého sa poučiť a potom to hodiť za hlavu a tešiť sa zo šťastných chvíľ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
každopádne trochu biedny výber napríklad hneď pri prvom pohľade mi tam chýbal.. ale potom som si všimol vek zakladateľky
ja som rád že som
zo zlého sa poučiť a potom to hodiť za hlavu a tešiť sa zo šťastných chvíľ
ale to neznamená že by sa nikto netrápil :/
ľudia sa trápia odjakživa...ale je len na nich či sa tomu trápeniu poddajú alebo si nájdu hoc aj nepatrný dôvod byť aspoň chvíľku šťastný