a k teme, je mi to jedno, budem sa branit ak to bude nutne a dovtedy mi je to jedno, to je moj postoj v praxi, formalne nesuhlasim s politikou /ako keby to niekoho trapilo/
jo, tým ľuďom treba pomôcť, keď sa dá, ale tým, že imigrantov prijmeme a zvyšok nech skape, nie je riešenie...samozrejme, nemôžeme sem premiestniť pol Afriky, ale problém treba riešiť tam---->zlikvidovať ISIS ...ináč miešať odlišné kultúry prináša len problémy odjakživa
file:///C:/Users/Niki/Downloads/12043170_390299441181369_6679592811830627299_n.jpg No čo na to dodať keby problémy riešili a neutekali pred nimy do Európy...
sme sucastou EU a ak chce EU fungovat, nemoze konat len vtedy ked suhlasia vsetci, to by bola velmi nepružná. Ked odhlasuju kvoty, tak by sme ich mali prijat ako fakt a netvarit sa ze my nie sme EU. Navyse, tie kvoty su uplne nepodstatna traposina, nejakych 800 ludi co odtialto aj tak utecu by sme v pohode zvladli, dokonca ich potrebujeme, lebo vymierame a nema kto robit na dochodky. Lenze ludia vacsinou nemyslia v sirsich suvislostiach a veria Fickovi, ktorí im nahana strach predsudkami o islamistoch....
@pravnik To si z akej rozpravkovej knižky či z ktorého čísla strážnej veže vyčítal také somariny.. Je nám jasné že tí migranti tu nechcu ostať ale ak budú kvóty schválene čo si myslíš že EU urobí aby tu imigrantov udržala uzavrú hranice a im nezostane nič iné ako tu ostať.. Že 800 je nepodstatné číslo? Vieš o tom že pri požiadaní o azyl si tu potom môžeš pritiahnuť aj celú svojú rodinu? Oni nemajú roztomilé rodinky o počte maximálne troch deti ako mi si tu pozvu bratrancov sesternice tety baby strýkov dedov synovcov vnukov a z 800 máš počet okolo 80 000.. No tak si predstav že ako ich potom integruješ ty génius keď milión degešov z osád sa nechce prispôsobiť takých si potom vezmí k sebe domov možno ťa kultúrne obohatia o nejakú exotickú chorobu veď maláriu a ebolu sme tu ešte nemali.. Možno o nové skúsenosti s terorizmom v tvojej detskej izbičke si možno vybudujú ISIL bunku veď ich nikto pri prechode cez hranice nekontroluje alebo v kuchyni tvojej manky zriadia minitováreň na výbušniny a ako poznám naších jebnutých kresťanov tí budú niekde na vozovke ľachkým terčom pre erpegečka lebo každý s kresťanov si nelapuje rybičku na svoje roztomile autičko aby susedia videli že je kresťan potom uvidíš ako ti robia na dôchodok ťa prejdu tie otrokárske chúťky keď hltáš takú utopiu o tom.. Tei blbosti že by ti imigrant robil na dôchodok vymyslel nejaký boháč čo v živote ani prstom nepohol na svet sa díva skrze zelené papieriky deti mu v centre New Yourku strážy aziatka a hispánka a pol sveta na neho robí aby jeho márnotratna žena utrácala 4000 dolárov týždenne na nákupoch a od takých si berieš príklad že ti imigrant bude na dôchodok robiť? Hovno veď domorodec na slovensku má problém si zohnať poriadnú robotu kde to imigrant. Keď ich tu bude aspoň 80 000 tak skôr to budeš ty kto bude na ich nenažrané báchory otročiť lebo si pre nich neveriací ďaur do piči...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
môj názor
a k teme, je mi to jedno, budem sa branit ak to bude nutne a dovtedy mi je to jedno, to je moj postoj v praxi, formalne nesuhlasim s politikou /ako keby to niekoho trapilo/
Pravdaže jedna sa len o môj názor a ten nemusí korešpondovať s tým vašim!