lordov a dost ma bavi ked mi matka hovori aby som dala tych fetakov prec a ja tvrdohlavo po nej kricim ze neni su o nic vacsi fetaci ako ona a ze su to Lordi a ne fetaci
@etelnair , takmer lepšie než normálna verzíja Ďakujem za osvietenie, žiaľ stále trvám na tom, že ho chcem stretnúť o polnoci v parku.Len čo našetrím na pokutu za rušenie nočného pokoja nepríčetným smiechom.
Ja mam vacsinou fotku svojho psa, gitaru alebo nejaky vkusny, hnedasty (old style) obrazok. Momentalne vsak ten isty, co mam na pozadi svojej webky. Je nerusivy,prakticky, dobre vidiet ikony a zastavam motto v jednoduchosti je krasa, takze uz sa tam drzi asi stvrt roka.
@Bmxlares No totalne je to tam prerobene... A v strede toho je taky sklenny tunel ci jak to nazvat a tam bude nove nakupne centrum a tak, ale hlavne krasne nabrezie je teraz z toho
@tomas ale uz davno draka som editol viac menej teda drak bol a potom bol fireball ktorim som sa jedneho casu venoval v photoshope ale neslo to najlepsie tak som sa hral stym velmi dlhy cas a vzniklo co vidis a to co mam na CSS
tak to som robil cca mesiac +- pociatocny obrazok z ktoreho som cerpal ma inspiroval a tak som tvoril neuspesne daju sa tam najst chyby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
107 komentov
tento
ale WP menim casto
a striedam to s farebnou rybičkou na bledomodrom podklade.
A asi to tam aj nechám Geniálne !
A nechystám sa meniť, milujem ho
mala fantazia vladne svetu ako vidim.
ja len poviem, ze volake more...a predstavte si
Fotka stvrti, ktora zmeni Bratislavu uz coskoro
ja mam čosi od windovsu nejaky mesiacich...take fialovo modre...skoro od nepameti...
asi sa idem pohrabka vobrazkoch
alebo
uz asi rok a pol ak nie viac mozno dva
vravim ze nakreslim daco ine ale n eivem sa do toho dokopat ked som to spravil skoncilo to ako pozadie na mojej webke
k teme- mam pozadie svedsku vlajku a znak
momentalne mam toto menim tak raz za mesiac
ale bez toho vista...
ale aj toto je super:
A nikdy nie iny
mne sa paci..
toto je on ale mám ho trošku roztiahnutý xD ale to nevadí
zvysok cierny..
@Johnysheek akéé to je miléé strašne..wuaw..
zaujimave pozerať aké všelijake dristy si ludia dávaju na plochu
C ocuments and SettingsLuzqrDesktopuntitled.bmp
@etelnair , ten prvý je taký vtipný, že by som si bola ochotná prehodiť ikony doprava.
Ja mam vacsinou fotku svojho psa, gitaru alebo nejaky vkusny, hnedasty (old style) obrazok. Momentalne vsak ten isty, co mam na pozadi svojej webky. Je nerusivy,prakticky, dobre vidiet ikony a zastavam motto v jednoduchosti je krasa, takze uz sa tam drzi asi stvrt roka.
ja mam mesiac aktualne, skoda, ze sa mi nexce zistovat jak tu vlozit obrazok
@Bmxlares tam bývam hahah, dobrá photo
@Kemuro ooh, magická fotka, nájs
@Jimmycrow toto je super, ja mám niečo podobné...resp.toto je detail z toho môjho heh
@Udy1 toto si tiež raz dám , parádne..
[url= » www.postimage.org/image.php?v=aV1... ][img]
[/img][/url]
@Iwuanka inak super anketa
][/IMG][/URL]
moje:
tak to som robil cca mesiac +- pociatocny obrazok z ktoreho som cerpal ma inspiroval a tak som tvoril neuspesne daju sa tam najst chyby