Z tamtých max šmolkov, ale si pamätám,že moje top rozprávky boli - Káčerovo, Chip and Dale, Nu, pogodi, scooby doo a A je to Teraz je taká top Máša a medveď,to pozerávam spolu s mojou 3 ročnou neterkou
ale som rád že si to nazval kreslený seriál a nie rozprávka
A momentálne je môj najobľúbenejší kreslený seriál/anime Ao Haru Ride... lenže to sa furt mení keďže anime je po chobot aj kus a vždy sa nájde nejaké ktoré ma baví a jak ho dopozerám ešte nejaký ten piatok o tom premýšľam a potom nájdem niečo iné čo ma zase baví
Veveričiaka Riška som miloval a aj Gumkáčov. A škriatok Dávid bol tiež fajn a aj Emily a Alexander alebo o takých dráčikoch malých chodila taká rozprávka....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale teraz ho zvyknem pozerať
Ale kebyze nemam moznosti, tak by toho bolo na A4-ku
ale tiež som milovala W.I.T.C.H.
a potom este niektore z @20 a vladarova nova tvar
A momentálne je môj najobľúbenejší kreslený seriál/anime Ao Haru Ride... lenže to sa furt mení keďže anime je po chobot aj kus a vždy sa nájde nejaké ktoré ma baví a jak ho dopozerám ešte nejaký ten piatok o tom premýšľam a potom nájdem niečo iné čo ma zase baví