matika?? učíme sa tam samé sprostosti,ktoré v živote nikdy nevyužijem...a polovicu toho,čo sme sa učili v predchádzajúcich ročníkoch si ani nepamatám...
a telesná?? to mučenie a ponižovanie,ktoré každý pondelok a stredu zažívam na tých hodinách...
nie je najneoblúbenejší, skôr sú tie menej zaujímavé taká slovina, keďže nič na nej nerobíme dokopy a je aj nudná ako napr aj franina, fyzika, geo, umk a tak a matiku nemám rada, len keď mi nevychádzajú príklady
Angličtina + výchovy - telesná, etická, estetická (proti pôvodnej myšlienke predmetu nemám nič, ale počúvať tú paródiu na vyjadrovanie svojich spoluštudákov a zízať na ich ohavne ružové výtvory v PowerPointe.. (blee) )
oops, som zle zahlasovala - matiku nemam.. malo tam byt ine - psychologia!!!!!! hnus ( ako predmet je fajn, ale te pseudoucitel, ci kto to je, je onicom)
Myslím, že tento semeater to vyhrajú Staršie dejiny baltického priestoru, možno spolu s Samostatná četbou pramenů a druhotné historické literatury k nejstarším dějinám baltického prostoru
v prvaku na strednej som z duse nenavidela latinu a to koli tomu ze sme tam mali to drbnute sklonovanie to som nikdy nemala rada a vzdy som z neho dostala 5 ked ma profka vytiahla odpovedat a inak slovicka som vedela iba tie co sme sa ucili na odbornych predmetoch a potrebovala som ich aby som rozumela profakovi o com vyprava, teraz z duse nenavidim matiku lebo mame zakomplexovaneho kokota ktory si zvysuje svoje ego nad celou triedou len koli tomu ze sme z matiky vymleti, potom je to slovina lebo je beznadejne sucha.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
RUJ-ruský jazyk
PS: ak chceš vedeť do má aký predmet rád tak si kukni profili tam to má väčšina uživatelov vyplnené
matika?? učíme sa tam samé sprostosti,ktoré v živote nikdy nevyužijem...a polovicu toho,čo sme sa učili v predchádzajúcich ročníkoch si ani nepamatám...
a telesná?? to mučenie a ponižovanie,ktoré každý pondelok a stredu zažívam na tých hodinách...
...a ešte aj fyzika :/
Ale to len kvôli nášmu pridrbanému učiteľovi. =D
a ešte fyziku nemusím
Za minulý nepochybne Proseminár jazykovedný
@narazuvzdorna na aku skolu chodis?