je vsetko pekne, priroda je uz rozkvitnuta, vsetko je pekne zelene, je prijemne teplo, uz nie je studena jar, zacina byt uz prijemne jarne teplucko, mozem chodit von v kratkych nohaviciach a vsetko je krasne, dni su dlhsie, noci kratsie, a nie je este tak strasne teplo ako vlete...
a v maji bolo moje mesto kde som vyrastal vzdy najviac rozkvitnute a take poeticke
december - chladny vietor,sneh,mráz ,Mikulas,prazdniny,gulovacky,snehuliaci,lyzovacky,Vianoce,29.12. mam narodeniny,potom Silvester,a sneh,sneh,sneh a zima. ^_^
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
okrem toho ze je maj lasky cas, co sa ma netyka
je vsetko pekne, priroda je uz rozkvitnuta, vsetko je pekne zelene, je prijemne teplo, uz nie je studena jar, zacina byt uz prijemne jarne teplucko, mozem chodit von v kratkych nohaviciach a vsetko je krasne, dni su dlhsie, noci kratsie, a nie je este tak strasne teplo ako vlete...
a v maji bolo moje mesto kde som vyrastal vzdy najviac rozkvitnute a take poeticke
všetko je krásne rozkvitnuté, teplúčko, ale nie až tak ako v sparnom lete.
+ máj lásky čas
+ mám vtedy narodeniny, budú dárešky, whoah !
1) prázdniny
2) leto
3) teplo
4) more
5) slnko
6) voľnosť
7) sloboda
8) kamoši
9) príroda
10) lúka
11) cintorín
12) les